Την πύλη του Δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου αναμένεται να διαβεί σήμερα προκειμένου να οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή για την απολογία του ο 35χρονος άνδρας που συνελήφθη για την υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού ενός ανήλικου ξενοδοχοϋπαλλήλου.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε από τη Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου μετά από σχετική καταγγελία της μητέρας του 17χρονου, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε τόσο άγρια από τρεις συναδέλφους του σε χώρο του ξενοδοχείου όπου εργαζόταν το καλοκαίρι, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται ότι ο 17χρονος υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου καθώς έφερε τραύματα στο πρόσωπο και τα γεννητικά όργανα.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η μητέρα του έφηβου στη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου, το αγόρι ξυλοκοπήθηκε από τρεις συναδέλφους του, ο ένας εκ των οποίων διευθυντικό στέλεχος της ξενοδοχειακής μονάδας στη Σταλίδα για ασήμαντη αφορμή. Σύμφωνα με την εκδοχή της πλευράς του νεαρού, οι τρεις άνδρες προσφέρθηκαν να τον κεράσουν μια μπύρα, κι όταν ο έφηβος αρνήθηκε, υπήρξε αρχικά φραστική παρεξήγηση με αποτέλεσμα τα πνεύματα να οξυνθούν, και οι τρεις ενήλικοι να χτυπούν άσχημα τον 17χρονο.

Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασία συνελήφθη ο ένας εκ των τριών ξενοδοχοϋπαλλήλων, ο 35χρονος που απολογείται σήμερα. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες που του προσάπτονται. Ωστόσο, σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη σε βαθμό κακουργήματος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση