HomeHL-SportsΣυνεχίζει το… τρένο του Ατρόμητου!

Συνεχίζει το… τρένο του Ατρόμητου!

Νίκησε (1-0) και τον ΠΑΣ στο Περιστέρι με σκόρερ τον... μίστερ γκολ του Κουλόυρη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ασταμάτητος… Πορεία πρωταθλητισμού διαγράφει ο Ατρόμητος, ο οποίος επικράτησε με 1-0 και του ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή  στο Περιστέρι και ισοβαθμεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με τον ΠΑΟΚ!

Ο Νταμίρ Κάναντι παρέταξε άριστα – για ακόμα ένα ματς – τους παίκτες του στον αγωνιστικό χώρο και εκείνοι ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του κατέκτησαν ακόμα ένα τρίποντο. Έτσι, πήραν και ρεβάνς για την προ ημερών ήττα τους από τους Γιαννιώτες για τους ομίλους του Κυπέλλου.

Από την άλλη, η ομάδα του Γιάννη Πετράκη, που έβγαλε ένα δύσκολο πρόγραμμα, προσπάθησε για ένα θετικό αποτέλεσμα, ήταν αρκετά καλή στο πρώτο ημίχρονο – όπου φωνάζει και για δύο πέναλτι – αλλά στο δεύτερο δεν μπόρεσε να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Μέγιερι.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τον Ατρόμητο ήταν ο Κουλούρης ο οποίος ήταν ο άνθρωπος που πέτυχε το νικητήριο γκολ ενώ εξαιρετικά τα πήγε και το κεντρικό αμυντικό δίδυμο Χατζηισαΐας – Ρισβάνης. Από πλευράς φιλοξενούμενων ξεχώρισε ο Βελλίδης ο οποίος στο δεύτερο μέρος έκανε μεγάλες επεμβάσεις.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και φτωχό σε θέαμα καθώς οι μεγάλες φάσεις έλειψαν. Στο 12’ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για δύο πέναλτι (για σπρώξιμο στον Μυστακίδη και μαρκάρισμα στον Ξύδα) ωστόσο και στις δύο περιπτώσεις ο ρέφερι Κοτσάνης είπε «παίζετε».

Στα τελευταία λεπτά πριν από την ανάπαυλα, οι Περιστεριώτες ανέβασαν λίγο στροφές και από μία στημένη φάση στο 38’ ευτύχησαν να προηγηθούν… Ο Ουγκράι εκτέλεσε ένα φάουλ από τον άξονα και ο Κουλούρης με κεφαλιά σκόραρε για το 1-0.

Στο δεύτερο 45λεπτο, ο Ατρόμητος είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων… Κυκλοφορούσε τη μπάλα ενώ έκλεινε τους διαδρόμους προς τα καρέ του, με αποτέλεσμα να μην επιτρέψει στους φιλοξενούμενους να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις.

Μάλιστα, είχε κάποιες καλές στιγμές με τα σουτ των Μουγιακιτς (63′, 69′), Κουλούρη (80′) και Ούμπιντες αλλά ο Βελλίδης έβαλε στοπ, γλιτώνοντας το 2-0.

Διαιτητής ήταν ο Κοτσάνης (Δράμας), με βοηθούς τους Παλαμίδα (Λακωνίας) και Χατζηάκο (Δράμας). Τέταρτος ήταν ο Σέζος (Κιλκίς).

Κίτρινες: 66’ Κουλούρης, 81’ Μούγιακιτς – 31’ Μυστακίδης, 35’ Βιντάλ, 39’ Βελλίδης, 60’ Τζημόπουλος, 66’ Σκόνδρας, 79’ Νικολιάς

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μέγιερι, Σάκιτς, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Γιαννούλης (72’ Κιβρακίδης), Μάντσον, Μπουσούλατζιτς, Μούγιακιτς (85’ Κωτσόπουλος), Μπρούνο, Ουγκράι (63’ Ούμπιντες), Κουλούρης.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης,Μπουκουβάλας, Σκόνδρας, Τζημόπουλος, Α. Μιχαήλ (46’ Κάστρο), Λίλα, Κακούμπα, Νικολιάς, Βιντάλ, Μυστακίδης (59’ Αθανασιάδης), Ξύδας (63’ Κρίζμαν).

Διαφήμιση
Διαφήμιση