HomeΕΛΛΑΔΑΛαφαζάνης: Στημένες οι κατηγορίες σε βάρος μου

Λαφαζάνης: Στημένες οι κατηγορίες σε βάρος μου

«οι πλειστηριασμοί είναι το μέγα θέμα για την κυβέρνηση»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για στημένες κατηγορίες σε βάρος του κάνει λόγο ο γραμματέας της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης σε συνέντευξη που παραχωρεί στον «Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής» κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι «κατηύθυνε τις παρακολουθήσεις της πολιτικής του δράσης και τη δικαστική έρευνα».

Ερωτηθείς γιατί μπήκε στο στόχαστρο του Τμήματος Προστασίας του Κράτους και του δημοκρατικού Πολιτεύματος, τονίζει ότι «οι πλειστηριασμοί είναι το μέγα θέμα για την κυβέρνηση, τις τράπεζες και τους πιστωτές. Αντιλαμβάνεστε πόσο σημαντικό είναι για αυτούς το κεφάλαιο των πλειστηριασμών, για να αντιμετωπίσουν τα “κόκκινα δάνεια” των τραπεζών, με λεηλασία των σπιτιών και των λαϊκών περιουσιών. Οι κινητοποιήσεις μας συχνά έχουν αποτέλεσμα, αρκετές φορές ματαιώνονται ή αναβάλλονται πλειστηριασμοί» λέει ο κ. Λαφαζάνης.

Προσθέτει πως «όπου πηγαίναμε και κάναμε κινητοποιήσεις, βλέπαμε γύρω μας διασκορπισμένους, μεμονωμένα και κατά ομάδες, “ασφαλίτες” με πολιτικά. Υπήρχαν “ασφαλίτες” σε διατεταγμένη υπηρεσία, οι οποίοι μας έβγαζαν φωτογραφίες με κινητά. Επίσης “ασφαλίτες” που έμπαιναν στις γραμμές μας και ηχογραφούσαν συνομιλίες που είχαμε μεταξύ μας και ταυτόχρονα συνομιλίες ανάμεσα σε εμάς και τους αστυνομικούς».

Ο κ. Λαφαζάνης στη συνέντευξη του εκφράζει τη βεβαιότητα ότι «Ασφάλεια και ΕΥΠ παρακολουθούν τα τηλέφωνα μου. Αυτό το έχω διασταυρώσει από άλλες πηγές, που μου αποκάλυψαν ότι σε κομματικές και κυβερνητικές συσκέψεις συζητούνται τα όσα εγώ συζητάω στις τηλεφωνικές μου επικοινωνίες».

«Είναι δυνατόν να παρακολουθούν εμένα και να μην έχει γνώση ο ίδιος ο Τσίπρας; Για την ομάδα Τσίπρα είμαι ο εφιάλτης τους. Δεν αντέχουν ούτε καν να ακούνε τη φωνή μου» πρόσθεσε σε άλλο σημείο της συνέντευξη του ο γραμματέας της ΛΑΕ. «Μου έχουν φορτώσει τον μισό ποινικό κώδικα… Θα το προχωρήσουν, θα με πάνε ενδεχομένως σε δίκη. Όμως, δεν με φοβίζουν εμένα» τονίζει ο κ. Λαφαζάνης.

Για τη συμφωνία των Πρεσπών λέει ότι «είναι πλέον “νεκρή” και για τον κάλαθο των αχρήστων. Δεν υπάρχει πλέον συμφωνία. Κοιτάξτε, η Δημοκρατία δεν κόβεται σε φέτες. Η Δημοκρατία δεν είναι α λα καρτ».

Καταλήγοντας ο κ. Λαφαζάνης τονίζει ότι «στις εκλογές εμείς θέλουμε να κατεβούμε μαζί με όλες τις αριστερές, τις πατριωτικές, τις προοδευτικές και αντιμνημονιακές δυνάμεις. Εμείς θέλουμε να μπούμε στη Βουλή γιατί η σημερινή Βουλή δεν έχει πραγματική αντιπολίτευση».

zougla.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση