HomeHL-9Θρήνος στην Κρήτη για τους δύο νεκρούς

Θρήνος στην Κρήτη για τους δύο νεκρούς

Δύο τραγωδίες μέσα σε λίγη ώρα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δύο τραγωδίες εκτυλίχθηκαν χθες στην Κρήτη καθώς δύο άτομα έχασαν την ζωή τους με διαφορά λίγων ωρών.

Πρόκειται για έναν 18χρονο ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στην… άσφαλτο στην Ιεράπετρα έπειτα από τροχαίο και ένας αγρότης που βρήκε τραγικό θάνατο την ώρα που εκτελούσε εργασίες στο χωράφι του.

Ήταν μόλις 18 ετών

Στα… μαύρα έχει ντυθεί σήμερα η Ιεράπετρα εξαιτίας του θανάτου του 18χρονου μετά από τροχαίο ατύχημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 8 το βράδυ όταν ο 18χρονος την ώρα που κινούνταν με την μοτοσικλέτα του στην περιοχή των Μεσελερών στην Ιεράπετρα έχασε τον έλεγχο του οχήματός του με αποτέλεσμα να εκτραπεί της πορείας του και να πέσει με δύναμη στο οδόστρωμα.

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση με τους διερχόμενους οδηγούς να ειδοποιούν τις αρχές.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στην περιοχή του ατυχήματος ωστόσο οι διασώστες δεν μπορούσαν να δώσουν την παραμικρή βοήθεια στον άτυχο νέο καθώς είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή.

Η σορός του μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Ηρακλείου προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή.

Την ίδια ώρα στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας νοσηλεύεται σε κατάσταση σοκ ο νεαρός συνεπιβάτης, ο οποίος είναι εκτός κινδύνου.

Αγρότης έπεσε σε… γκρεμό και βρήκε τραγικό θάνατο

Λίγες ώρες νωρίτερα ένας αγρότης βρέθηκε νεκρός σε γκρεμό κοντά στο χωράφι του στα Χανιά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν το απόγευμα όταν ο 67χρονος άνδρας βρισκόταν στο χωράφι του, στην περιοχή Ντερέ του δήμου Πλατανιά κι εκτελούσε αγροτικές εργασίες.

Άγνωστο πως, ο άτυχος άνδρας έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε στο… γκρεμό με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως μεγάλο ερωτηματικό για τις αρχές αποτελεί το «αναμμένο» το αυτοκίνητό που βρέθηκε κοντά στο γκρεμό όπου έπεσε ο άτυχος αγρότης.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, φαίνεται πως ο 67χρονος βρισκόταν πάνω στο αγροτικό του και ράντιζε ενώ στην προσπάθειά του να κατέβει έχασε την ισορροπία του κι έπεσε στο γκρεμό.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση