HomeΚΟΣΜΟΣΗ Μελάνια Τραμπ με σαφάρι look ταΐζει μικρούς ελέφαντες στην Κένυα

Η Μελάνια Τραμπ με σαφάρι look ταΐζει μικρούς ελέφαντες στην Κένυα

Η Κένυα αποτελεί τον τρίτο σταθμό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο πάρκο άγριας ζωής «David Sheldrick Wildlife Trust» στο Ναϊρόμπι βρέθηκε σήμερα η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ και είχε την ευκαιρία να ταΐσει με μπιμπερό τους μικρούς ορφανούς ελέφαντες που ζουν εκεί και των οποίων οι γονείς έπεσαν θύματα λαθροθηρών.

Γοητευτική με χακί παντελόνι, λευκό πουκάμισο, ψηλές μπότες και λευκό καπέλο «σαφάρι» η 48χρονη σύζυγος του Αμερικανού προέδρου επισκέφθηκε το πάρκο συνοδευόμενη από την Πρώτη Κυρία της Κένυας, Μάργκαρετ Κενυάτα, η οποία είχε επισκεφθεί τον Λευκό Οίκο με τον σύζυγό της τον Αύγουστο.

Οι δύο Πρώτες Κυρίες ξεναγήθηκαν στο πάρκο άγριας ζωής με τζιπ ενώ η Μελάνια Τραμπ έδειχνε ενθουσιασμένη και δεν δίστασε να χαϊδέψει κάποιους από τους μικρούς ελέφαντες αλλά και να φωτογραφίζει με το κινητό της τα άλλα άγρια ζώα του πάρκου.

Η δημοσιογράφος του CNN, Κέιτ Μπένετ, που συμμετέχει στην δημοσιογραφική αποστολή η οποία ακολουθεί τη Μελάνια Τραμπ στην περιοδεία της στην αφρικανική ήπειρο, έγραψε στο Twitter: «Είναι περίπου δύο χρόνια που ακολουθώ τη Μελάνια Τραμπ και δεν την έχω δει ποτέ να χαμογελά και να γελά τόσο, όσο τώρα με αυτούς τους μικρούς ελέφαντες».

Η Κένυα είναι ο τρίτος σταθμός της σόλο περιοδείας της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ στην Αφρική. Το πρώην μοντέλο από την Σλοβενία επισκέφθηκε την Τρίτη τη Γκάνα, συνέχισε στο Μαλάουι την Πέμπτη και μετά την Κένυα θα επισκεφθεί την Αίγυπτο, τελευταίο προορισμό του ταξιδιού της, πριν αναχωρήσει για τις ΗΠΑ στις 7 Οκτωβρίου.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση