Στη σύλληψη του ενός εκ των τριών φερόμενων ως δραστών της επίθεσης και του άγριου ξυλοδαρμού σε βάρος ενός ανήλικου ξενοδοχοϋπαλλήλου, προχώρησαν χθες οι διωκτικές αρχές στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Η υπόθεση με θύμα έναν 17χρονο ξενοδοχοϋπάλληλο μεγάλης ξενοδοχειακής μονάδας του Δήμου Χερσονήσου έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό και αναστάτωση στην επαγγελματική κοινότητα των εργαζομένων στον τουρισμό καθώς και οι τέσσερις εμπλεκόμενοι είναι συνάδελφοι, εργαζόμενοι στο ίδιο ξενοδοχείο.

Το πρωτοφανές περιστατικό καταγγέλθηκε από τη μητέρα του ανήλικου στη Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου αλλά και στο Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, άνδρες του οποίου ξεκίνησαν αμέσως τη διερεύνηση της υπόθεσης και συνέλαβαν τον έναν από τους τρεις άνδρες σε βάρος των οποίων έγινε η καταγγελία της πλευράς του νεαρού τραυματία.

Συνεπώς, εξακολουθούν να αναζητούνται τα άλλα δύο άτομα. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά από τη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου που παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στην υπόθεση του ξυλοδαρμού, οι τρεις φερόμενοι ως δράστες είναι εργαζόμενοι στην ίδια μονάδα με τον έφηβο και οι δύο εξ αυτών αδέλφια, ενώ ένας από αυτούς έχει διευθυντική θέση στο ξενοδοχείο.

Το αγόρι, μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου με τραύματα στο κεφάλι, το πρόσωπο και τα γεννητικά όργανα ενώ υποβλήθηκε και σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση από την οποία και αναρρώνει. Στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή βρίσκονται οι συγγενείς του, ενώ χθες τον επισκέφθηκε και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Στέλιος Βοργιάς.

Τον χτύπησαν επειδή δεν δέχθηκε το κέρασμα;

Στο μεταξύ αίσθηση αλλά και έντονο προβληματισμό έχουν προκαλέσει πληροφορίες που σχετίζονται με την αφορμή του άγριου ξυλοδαρμού. Σύμφωνα με μια εκδοχή, η οποία εξετάζεται από τις αρχές που διερευνούν την υπόθεση, οι τρεις άνδρες βρίσκονταν σε χώρο του ξενοδοχείου όπου έτρωγαν και έπιναν. Όταν ο ανήλικος πέρασε δίπλα τους τον προσκάλεσαν στην παρέα τους προτείνοντας του να πιει μαζί τους ένα ποτήρι μπύρα. Ο έφηβος αρνήθηκε την πρόσκληση με αποτέλεσμα να υπάρξει μεταξύ τους παρεξήγηση, η οποία σύμφωνα πάντα με την ίδια εκδοχή, οδήγησε στο ανελέητο ξυλοκόπημα του νεαρού.

Εν τω μεταξύ, και σύμφωνα με πληροφορίες, ο συλληφθείς για την υπόθεση μετά την σχετική καταγγελία φέρεται να αρνείται την εμπλοκή του στην επίθεση σε βάρος του 17χρονου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση