HomeΚΡΗΤΗΈχασε την μάχη με την ζωή η φοιτήτρια που είχε εγκλωβιστεί σε ασανσέρ

Έχασε την μάχη με την ζωή η φοιτήτρια που είχε εγκλωβιστεί σε ασανσέρ

Ήταν εργαζόμενη σε ξενοδοχείο στα Χανιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Έχασε την μάχη με την ζωή η 20χρονη φοιτήτρια που είχε εγκλωβιστεί στο ασανσέρ του ξενοδοχείου όπου εργαζόταν στα Χανιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η νεαρή κοπέλα άφησε την τελευταία της πνοή σήμερα στις 10.35 στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Χανίων όπου και νοσηλευόταν πάνω από δέκα ημέρες.

Το χρονικό της τραγωδίας

Όλα συνέβησαν στις 20 Σεπτεμβρίου όταν η 20χρονη φοιτήτρια, που έκανε την εξάσκησή της σε ξενοδοχείο του Σταυρού Αποκορώνου στα Χανιά, υπέστη ανακοπή καρδιάς την ώρα που βρισκόταν μέσα στο ασανσέρ του ξενοδοχείου.

Μάλιστα, η νεαρή κοπέλα έμεινε στο ασανσέρ για περίπου 20 λεπτά χωρίς να έχει τις αισθήσεις της.

Όταν οι εργαζόμενοι αντιλήφθηκαν ότι κάτι δεν πάει καλά ειδοποίησαν τους αρμόδιους και άνοιξαν το ασανσέρ βρίσκοντας μέσα την άτυχη κοπέλα.

Αμέσως στο σημείο έσπευσε ο ναυαγοσώστης του ξενοδοχείου ο οποίος και έδωσε τις πρώτες βοήθειες ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ την μετέφερε στο νοσοκομείο των Χανίων όπου και εισήχθη επειγόντως στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Δυστυχώς, σήμερα, 23 ημέρες μετά η 20χρονη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της και όλο το ξενοδοχείο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση