HomeLife & StyleΗ Ντακότα Τζόνσον έδωσε δημόσια τον αριθμό του τηλεφώνου της

Η Ντακότα Τζόνσον έδωσε δημόσια τον αριθμό του τηλεφώνου της

Η ηθοποιός αιφνιδίασε το κοινό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Ντακότα Τζόνσον, που έγινε διάσημη από τον ρόλο της στις «50 αποχρώσεις του Γκρι» σκέφτηκε έναν πρωτότυπο τρόπο για να βοηθήσει τις γυναίκες που έχουν βιώσει σεξουαλική επίθεση.

Η ηθοποιός, αιφνιδίασε με τα όσα είπε το κοινό όταν βρέθηκε στη σκηνή του Global Citizen Festival, στο Σέντραλ Παρκ της Νέας Υόρκης. Στη σκηνή του φεστιβάλ έδωσε στη δημοσιότητα τον αριθμό του κινητού της τηλεφώνου και ζήτησε από γυναίκες να την καλέσουν και να της πουν την εμπειρία τους.

«Δεν θέλω να μιλήσω, προτιμώ να ακούσω. Ενδιαφέρομαι για αυτό που έχετε εσείς να πείτε και θέλω εσείς, οι γυναίκες και τα κορίτσια σε όλο τον κόσμο να πείτε την ιστορία σας. Αυτός είναι ο αριθμός του τηλεφώνου μου», είπε δείχνοντας την οθόνη πίσω της στην οποία αναγραφόταν ο αριθμός. «Θέλω να μου αφήσετε ένα μήνυμα με την ιστορία σας και αυτό που έχετε περάσει. Αν δεν μιλάμε την ίδια γλώσσα, δεν πειράζει, έχουμε ομάδα για αυτό, θα το μεταφράσουμε. Κι αν απειλήσετε ότι θα με βλάψετε, έχουμε ομάδα και για αυτό», είπε απευθυνόμενη στον κόσμο.

Στον αριθμό που έδωσε στη δημοσιότητα η Τζόνσον βγαίνει κατευθείαν ο τηλεφωνητής, όπου ακούγεται η φωνή της ηθοποιού. Δεν είναι ξεκάθαρο αν πρόκειται για τον αριθμό του προσωπικού κινητού της, ή για κάποιον άλλον που υπάρχει μόνο για τον σκοπό για τον οποίο τον ανακοίνωσε, σημειώνει το TIME.

Διαφήμιση
Διαφήμιση