HomeΚΡΗΤΗΛακούβα γίγας δημιουργήθηκε στο Παλιόκαστρο

Λακούβα γίγας δημιουργήθηκε στο Παλιόκαστρο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με ιδιαίτερη προσοχή κινούνταν οι διερχόμενοι οδηγοί από το μεσημέρι και μετά στην εθνική οδό Ηρακλείου Χανίων, στο ύψος της γέφυρας του Παλιόκαστρου, που δεν πίστευαν στα μάτια τους αντικρίζοντας μια μεγάλη λακκούβα που είχε δημιουργηθεί εξαιτίας σπηλαίωσης του οδοστρώματος όπως χαρακτηριστικά τόνισαν οι ειδικοί που έσπευσαν στο σημείο

Μια τεράστια λακκούβα, μάλιστα βάθους δύο μέτρων, δημιουργήθηκε ξαφνικά καταμεσής στο ρεύμα κυκλοφορίας από Ηράκλειο προς Χανιά.

Τη λακκούβα… ανακάλυψε γύρω στις 4 το απόγευμα περιπολία της Τροχαίας ΒΟΑΚ Ηρακλείου και άμεσα κινητοποίησε τους αρμόδιους.

Συνεργείο της ΔΕΣΕ προχώρησε στο κλείσιμο της με μπετόν και μέχρι αυτή την ώρα άνδρες της Τροχαίας ΒΟΑΚ παραμένουν στο σημείο, ρυθμίζοντας την κυκλοφορία, προκειμένου να μη σημειωθεί κάποιο ατύχημα, καθώς το μπετόν δεν έχει στεγνώσει ακόμη, ενώ το εν λόγω οδικό σημείο θεωρείται ιδιαίτερα επικίνδυνο εξαιτίας και της γέφυρας.

Από νωρίς το απόγευμα πάντως, μετά δυσκολίας γίνονταν η διέλευση των διερχόμενων οχημάτων από το σημείο, όπου υπέστη καθίζηση.

neakriti.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση