HomeΚΡΗΤΗΗ Άννα Φραντζεσκάκη είναι η νέα Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Μαλεβιζίου

Η Άννα Φραντζεσκάκη είναι η νέα Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Μαλεβιζίου

Εκλέχτηκε με ψήφους 18 υπέρ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το Δημοτικό Συμβούλιο συνεδρίασε σήμερα Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018, υπό την Προεδρεία του πρώτου σε ψήφους Δημοτικού Συμβούλου, Αντιδημάρχου Θανάση Κύρκου – όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία – και εξέλεξε με ψήφους 18 υπέρ και μια αποχή από την παράταξη της ήσσονος αντιπολίτευσης (για πολιτικούς λόγους), την Άννα Φραντζεσκάκη ως νέα Γραμματέα στη θέση του παραιτηθέντος Βαγγέλη Παρασύρη.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του, ευχαρίστησε τον Βαγγέλη Παρασύρη για τις υπηρεσίες που προσέφερε και την συμβολή του στο πολύπλευρο και σημαντικό έργο της Δημοτικής Αρχής, ενώ αναφερόμενος στην νέα Γραμματέα τόνισε: «Η Άννα Φραντζεσκάκη, άξιζε αυτή την καθολική αποδοχή από το Δημοτικό μας Συμβούλιο. Έχει αποδείξει ότι είναι εξαιρετικά δραστήρια, έχει ήθος και εμπειρία, ενώ είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στα καθήκοντα που μέχρι σήμερα της έχουν ανατεθεί. Της εύχομαι κάθε επιτυχία και από τη θέση της Γραμματέως του Δημοτικού Συμβουλίου».

Εξίσου τιμητικές για την Άννα Φραντζεσκάκη ήταν οι δηλώσεις των επικεφαλής των παρατάξεων της Αντιπολίτευσης, ενώ η νέα Γραμματέας ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Κώστα Μαμουλάκη για την πρόταση, καθώς και το Σώμα του Δ.Σ. για την τιμή που της επιφύλαξε, τονίζοντας ότι θα προσπαθήσει με όλες της τις δυνάμεις να φανεί αντάξια της εμπιστοσύνης του.

Διαφήμιση
Διαφήμιση