HomeΚΡΗΤΗΣτο Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας ο Σωκράτης Βαρδάκης

Στο Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας ο Σωκράτης Βαρδάκης

Με αφορμή την εκδήλωση «Βραδιά ερευνητή»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας (Ι.Τ.Ε.) επισκέφτηκε ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης στα πλαίσια της εκδήλωσης «Βραδιά Ερευνητή», η οποία πραγματοποιείται πανευρωπαϊκά σε περισσότερες από 300 Ευρωπαϊκές πόλεις σε 36 χώρες.

Ο κ. Σωκράτης Βαρδάκης ξεναγήθηκε στο χώρο του Ι.Τ.Ε. και είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τις δράσεις και τα ερευνητικά αποτελέσματα των Ινστιτούτων και εργαστηρίων του Ι.Τ.Ε. αλλά και τα επιτεύγματα των μαθητών του Πειραματικού Γυμνασίου και Λυκείου Ηρακλείου και των μαθητών που διακρίθηκαν στο 2ο Παγκρήτιο Διαγωνισμό Κατασκευών Φυσικής.

Όπως συγκεκριμένα δήλωσε: «Για μια ακόμα χρονιά η «Βραδιά Ερευνητή» μας φέρνει κοντά με τα υψηλού επιπέδου επιστημονικά και ερευνητικά επιτεύγματα των Ινστιτούτων και εργαστηρίων του Ι.Τ.Ε. Μας δίνει επίσης την ευκαιρία να γνωρίσουμε τους πρωταγωνιστές πίσω από κάθε «επιστημονικό και ερευνητικό επίτευγμα», τους ερευνητές των οποίων το πάθος για την γνώση και την καινοτομία μας γεμίζει περηφάνια αλλά και ελπίδα για το μέλλον. Θέλω να συγχαρώ το Ι.Τ.Ε. και τους διοργανωτές για την άψογη διοργάνωση αλλά και την απόφασή τους τα κέρδη από την διάθεση της πώλησης των βιβλίων από τις Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κρήτης να διατεθούν για τις πρώτες ανάγκες των πυρόπληκτων φοιτητών του Πανεπιστημίου Κρήτης. Επίσης θα ήθελα ιδιαίτερα να συγχαρώ τους καθηγητές και μαθητές του Πειραματικού Γυμνασίου και Λυκείου Ηρακλείου καθώς και τους μαθητές που διακρίθηκαν στον2ο Παγκρήτιο Διαγωνισμό Κατασκευών Φυσικής για τις καινοτόμες ιδέες και τις εργασίες που παρουσίασαν και να τους ευχηθώ καλή πρόοδο».

Διαφήμιση
Διαφήμιση