HomeΚΡΗΤΗΤι απαντά η ΝΟΔΕ Ηρακλείου στις δηλώσεις Βαρδάκη για το έργο Απομαρμά – Καστέλι

Τι απαντά η ΝΟΔΕ Ηρακλείου στις δηλώσεις Βαρδάκη για το έργο Απομαρμά – Καστέλι

Βολές εκατέρωθεν

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στις δηλώσεις του βουλευτή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτη Βαρδάκη αναφορικά με του έργο Απομαρμά – Καστέλι, απαντά με ανακοίνωση της η ΝΟΔΕ Ηρακλείου της ΝΔ. Όπως τονίζουν στην ανακοίνωση τους τα μέλη της παράταξης στο Ηράκλειο, τα προβλήματα στο εν λόγω έργο είχαν επισημανθεί πολύ νωρίς και αφορούσαν στην έλλειψη μελέτης υδραυλικής εφαρμογής που θα αντιμετώπιζε.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

«Αδυνατούμε να κατανοήσουμε τον κύριο κ. Βαρδάκη…
Όταν τρέχει και κόβει κορδέλες σε έργα κοιτάει, άραγε, πρώτα επί ποιας κυβέρνησης έγιναν οι μελέτες και μετά πάει και φωτογραφίζεται;
Γιατί λοιπόν, όταν καταγγέλλονται κακοτεχνίες θυμάται και μοιράζει κατηγορίες στην αντιπολίτευση;
Το καλύτερο, λοιπόν, που έχει να κάνει ο «επαναστατικός» κ. Βαρδάκης είναι να σιωπά, καθώς ειδικά για το έργο του δρόμου Ηρακλείου – Μεσαράς είχαμε από πολύ νωρίς επισημάνει τυχόν προβλήματα που αφορούσαν στην έλλειψη μελέτης υδραυλικής εφαρμογής που θα αντιμετώπιζε και το πρόβλημα των κατολισθήσεων, καθώς και αστοχίες και προβλήματα γεωτεχνικής φύσης.
Οφείλουμε, ωστόσο, να του αναγνωρίσουμε την θέρμη με την οποία δίνει παραστάσεις πολιτικής στρεψοδικίας αναμασώντας την καραμέλα της Αριστεράς πως δεν φταίνε ποτέ και για τίποτα.
Έτσι, λοιπόν, κατά Βαρδάκη, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ φταίει για δρόμους που ανοίγουν στα δύο και για χρήματα που κινδυνεύουν να χαθούν και φυσικά ούτε ο ίδιος ως μέλος του κυβερνητικού κόμματος.
Εύγε Σωκράτη!».

Διαφήμιση
Διαφήμιση