HomeΚΡΗΤΗΟι καιρικές συνθήκες ακύρωσαν το φεστιβάλ «Αναιρέσεις»

Οι καιρικές συνθήκες ακύρωσαν το φεστιβάλ «Αναιρέσεις»

Τι αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Η σφοδρότητα των καιρικών φαινομένων στη δυτική Κρήτη, οι συνεχείς αλλαγές των προγνώσεων και οι ανακοινώσεις του Δήμου Χανίων για αυξημένα μέτρα πολιτικής προστασίας για την ασφάλεια των πολιτών τις ερχόμενες μέρες στα Χανιά, μας αναγκάζουν να ακυρώσουμε τη διοργάνωση του διήμερου φεστιβάλ Αναιρέσεις Χανίων για το 2018», επισημαίνουν σε ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές του φεστιβάλ.

Στην ίδια ανακοίνωση υπογραμμίζουν ακόμη τα εξής:

«Η μεγάλη στήριξη της νεολαίας και των εργαζομένων της πόλης κατά την προετοιμασία της διοργάνωσης και η μαζική ανταπόκριση και αναμονή του φετινού φεστιβάλ, αποδεικνύει την ανάγκη και μας δίνει την όρεξη να διεξαχθεί τους επόμενους μήνες με ένα εξίσου πλούσιο πολιτικό και πολιτιστικό πρόγραμμα. Μέχρι τότε, θα λειτουργήσει και για τη χειμερινή σεζόν η Λέσχη Αναιρέσεις Χανίων με πολιτικές εκδηλώσεις, workshops, μουσικές βραδιές, προβολές ταινιών, εκθέσεις, εργαστήρια θεωρίας και άλλες δραστηριότητες σε πρόγραμμα που θα ανακοινωθεί το ερχόμενο διάστημα.

Οι οργανώσεις Χανίων του ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση και της νεολαίας Κομμουνιστική Απελευθέρωση δίνουμε μαζικά ραντεβού στους εργατικούς και νεολαιίστικους αγώνες που ξεσπούν εν μέσω των ραγδαίων κοινωνικών και πολιτικών εξελίξεων, μέσα από τα σωματεία, τους φοιτητικούς συλλόγους και όλες τις μορφές ανατρεπτικής έκφρασης του πληττόμενου λαού. Οι καιροί είναι αυτοί που επιβάλλουν την εγρήγορση του λαού, χωρίς απογοητεύσεις και πισογυρίσματα, με σθένος για κάθε μάχη που συμβάλλει στην αντικαπιταλιστική ανατροπή της επίθεσης και την εμφάνιση του λαού στο προσκήνιο των εξελίξεων».

Διαφήμιση
Διαφήμιση