HomeHL-SportsΜε Μάνο ο Ολυμπιακός, 1-0 τον Λεβαδειακό στο Κύπελλο

Με Μάνο ο Ολυμπιακός, 1-0 τον Λεβαδειακό στο Κύπελλο

Ολυμπιακός – Λεβαδειακός 1-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Με γκολ του Μάνου στο 69ο λεπτό ο Ολυμπιακός επικράτησε 1-0 του Λεβαδειακού στο «Γ. Καραϊσκάκης» στην πρεμιέρα του ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι «ερυθρόλευκοι» αγωνίστηκαν με έντεκα νέους παίκτες σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι απέναντι στον Πανιώνιο, ενώ την πρώτη του εμφάνιση έκανε ο Γιάγια Τουρέ που έπαιξε σχεδόν μία ώρα.
Ο Πέδρο Μαρτίνς ήθελε να ξεκουράσει τους βασικούς ποδοσφαιριστές, εν όψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, κι έδωσε την ευκαιρία να κάνουν 6 παίκτες ντεμπούτο με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Εκτός από τους Τουρέ και Μάνο αγωνίστηκαν για πρώτη φορά οι Γκιγέρμε, Ναουέλ, Σα και Μασούρας. Ο Ιβοριανός έδειξε ότι χρειάζεται ακόμα αγώνες, αλλά η ποιότητά του φάνηκε σε πολλές φάσεις και εδικά στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.

  Στο πρώτο ημίχρονο ο Λεβαδειακός θα μπορούσε να είχε ανοίξει το σκορ 32′ με τον Μάνγκα και στο 43′ με τη διπλή ευκαιρία των Ιωαννίδη και Γιακουμάκη, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» απείλησαν στο 38′ μετά από ωραία αλλαγή της μπάλας, αλλά ο Μάνος δεν μπόρεσε με προβολή να σκοράρει.
Στο 68′ οι Πειραιώτες άνοιξαν το σκορ με τον Μάνο, ο οποίος με κεφαλιά έκανε το 1-0 από σέντρα του Μασούρα και συνδύασε το ντεμπούτο του με γκολ.
Κίτρινες κάρτες: Χατζηλάμπρος
Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Κούτρης, Σισέ, Μιράντα, Μασούρας, Γκιγέρμε, Ανδρούτσος (59′ Χασάν), Τουρέ (58′ Νάτχο), Ναουέλ (83′ Πάρντο), Βρουσάι, Μάνος.

Λεβαδειακός (Άκης Μάντζιος):
 Μπάγιτς, Χατζηλάμπρος, Κρνέτα, Αντιλεχού, Παντελιάδης, Μητρόπουλος (70′ Νανγκίς), Καραχάλιος, Γιακουμάκης, Σαβαντογκό, Μάνγκα (46′ Νίκας), Ιωαννίδης (56′ Όμο).
Διαφήμιση
Διαφήμιση