HomeHL-9Υπεραστικά ΚΤΕΛ: Στοιβαγμένοι και… βρεγμένοι οι επιβάτες

Υπεραστικά ΚΤΕΛ: Στοιβαγμένοι και… βρεγμένοι οι επιβάτες

Απίστευτες καταγγελίες: Αγένεια και καμία οργάνωση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στοιβαγμένοι και… βρεγμένοι είναι όσοι επιβάτες αποφάσισαν σήμερα να επιλέξουν τα υπεραστικά ΚΤΕΛ για την μεταφορά τους από τον Άγιο Νικόλαο προς το Ηράκλειο.

Η επιλογή τους, όπως καταγγέλλουν στο cretapost, όχι μόνο σωτήρια δεν αποδείχθηκε αλλά άκρως επικίνδυνη.

yperastiko-ktel1

Περίμεναν στην βροχή με τις… ώρες

Κατ’ αρχήν οι άνθρωποι περίμεναν με τις ώρες στη στάση των Μαλίων για να περάσει ένα λεωφορείο που θα ήταν διατεθειμένο να τους παραλάβει. Οι ίδιοι είδαν πολλά υπεραστικά λεωφορεία να περνούν από το σημείο – τουλάχιστον πέντε όπως καταγγέλλουν – που δεν μπήκαν όμως στον κόπο να σταματήσουν (ως όφειλαν) για να τους πάρουν.

Αντίθετα, τους άφηναν στο κρύο και στην βροχή γιατί, όπως είναι γνωστό, στα περισσότερα σημεία που υπάρχουν στάσεις του υπεραστικού ΚΤΕΛ δεν έχουν παρθεί τα απαραίτητα μέτρα για τους επιβάτες.

Υπάρχει μόνο μία ταμπέλα χωρίς στέγαστρο με αποτέλεσμα το καλοκαίρι να κινδυνεύεις με ηλίαση και το χειμώνα με πνευμονία!

Το αποτέλεσμα ήταν πως, μόλις ένα λεωφορείο φιλοτιμήθηκε και τους πήρε, να είναι βρεγμένοι μέχρι το… κόκαλο.

yperastiko-ktel

Απίστευτα αγενής ο εισπράκτορας

Σαν να μην έφτανε αυτό, δεν υπήρχε καμία ελεύθερη θέση με τους επιβάτες να είναι όρθιοι και στοιβαγμένοι σαν τις… σαρδέλες.

Μάλιστα, είχαν ν’ αντιμετωπίσουν και την αγένεια του εισπράκτορα ο οποίος απάντησε στα παράπονά τους με την φράση: «χάρη σας κάναμε!» ενώ γυρνώντας στον οδηγό τον παρότρυνε να «φορτώσει κι άλλους!».

Ευρωπαϊκή πρόσοψη με… νοοτροπία αρχοντοχωριάτη

Εντύπωση μας κάνει το γεγονός πως όλα αυτά συμβαίνουν λίγο καιρό μετά την απόκτηση του νέου υπερσύγχρονου – με ευρωπαϊκές προδιαγραφές – επιβατικού σταθμού του υπεραστικού ΚΤΕΛ στο Ηράκλειο.

Τελικά, όπως διαπιστώνεται από τις παραπάνω καταγγελίες των επιβατών και την προχειρότητα στις υπόλοιπες υποδομές, ο νέος επιβατικός σταθμός αποτελεί μία ευρωπαϊκή πρόσοψη αλλά πίσω απ’ αυτήν κρύβεται όλη η τσαπατσουλιά, η αγένεια και η νοοτροπία του αρχοντοχωριάτη που έχει ο νεοέλληνας και δεν τον αφήνει να εξελιχθεί.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση