HomeHL-9Μετά το τροχαίο έπεσε στον γκρεμό!

Μετά το τροχαίο έπεσε στον γκρεμό!

Δύο "γουρούνες" συγκρούστηκαν μεταξύ τους

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σοβαρό τροχαίο με τρεις τραυματίες, όλοι τους τουρίστες, σημειώθηκε το απόγευμα στον κόμβο των Λιακωνίων, λίγο έξω από τον Άγιο Νικόλαο.

Πιο συγκεκριμένα, δύο «γουρούνες» στις οποίες επέβαιναν συνολικά τέσσερα άτομα, όλοι τους Ολλανδοί τουρίστες, συγκρούστηκαν μεταξύ τους με ιδιαίτερη σφοδρότητα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό των τριών εκ των επιβαινόντων.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να ανατραπεί το ένα από τα δύο τετράτροχα οχήματα, ενώ μία 47χρονη γυναίκα εκσφενδονίστηκε στην κυριολεξία στην άκρη του δρόμου, πέφτοντας σε γκρεμό από μεγάλο ύψος.

Προκειμένου να ανασυρθεί η τραυματίας, χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ και οι τρεις μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που έσπευσαν από τον Άγιο Νικόλαο και το Ηράκλειο στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως η 47χρονη πρόκειται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, ενώ οι άλλοι δύο νοσηλεύονται με ορθοπεδικά τραύματα στο νοσηλευτικό ίδρυμα.

Λόγω του τροχαίου προκλήθηκε κυκλοφοριακό χάος στην Εθνική Οδό Αγίου Νικολάου – Νεάπολης, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων αποκαταστάθηκε γύρω στις 6:00 το απόγευμα.

Φωτογραφία αρχείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση