HomeΚΡΗΤΗΕργασίες δικτύων και καθαρισμοί φρεατίων

Εργασίες δικτύων και καθαρισμοί φρεατίων

Σε περιοχές του Δήμου Μαλεβιζίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με μια σειρά εργασιών που πραγματοποιούνται από ίδιους πόρους, η Δ.Ε.Υ.Α.Μ. με τη συνδρομή της Δημοτικής Αρχής όπου απαιτείται, αντικαθιστά δίκτυα ύδρευσης και ομβρίων, ενώ παράλληλα καθαρίζει φρεάτια σε διάφορες περιοχές του Δήμου Μαλεβιζίου.

Οι εργασίες έχουν ξεκινήσει από περιοχές του Γαζίου (διευθέτηση ομβρίων και καθαρισμοί φρεατίων σε σχολεία), του Παλαιοκάστρου (στην περιοχή του βιολογικού), του Κρουσώνα (νέο δίκτυο ομβρίων 70 μ.) και του Καμαρίου (νέο δίκτυο ύδρευσης 500 μ.), αφορούν απαραίτητες εργασίες βελτίωσης της καθημερινότητας, ενίσχυσης των συνθηκών πολιτικής προστασίας και αναβάθμισης της ποιότητας ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών των περιοχών αυτών. Προβλέπεται δε να συνεχιστούν και σε άλλες πόλεις και οικισμούς, σύμφωνα με το τεχνικό πλάνο της Δ.Ε.Υ.Α.Μ.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Με ένα στοχευμένο πρόγραμμα έργων και παρεμβάσεων και με την άριστη συνεργασία Δήμου – Δ.Ε.Υ.Α.Μ. υλοποιούμε ένα ουσιαστικό και αποτελεσματικό πλάνο εργασιών σε όλο το Δήμο Μαλεβιζίου. Δίνουμε λύσεις σε ζητήματα καθημερινότητας, θωρακίζουμε τις περιοχές μας, ενισχύουμε υποδομές και δίκτυα και φροντίζουμε στο να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών του Μαλεβιζίου.

Θα ήθελα να συγχαρώ όλα τα στελέχη της Δ.Ε.Υ.Α.Μ., τον Πρόεδρο Φίλιππο Σαββάκη, τον Αντιπρόεδρο Γιάννη Ντουλάκη, τον Δ/ντη Γιώργο Κουγιουμουτζάκη, τα μέλη του Διοικητικού της Συμβουλίου και το σύνολο του προσωπικού της υπηρεσίας μας, για το πολύ καλό αποτέλεσμα που καταφέρνουν».

Διαφήμιση
Διαφήμιση