HomeHL-9Αναβλήθηκε η εκδίκαση της δολοφονίας του 71χρονου Όθωνα Ανδρουλιδάκη

Αναβλήθηκε η εκδίκαση της δολοφονίας του 71χρονου Όθωνα Ανδρουλιδάκη

Τον σκότωσαν με 57 μαχαιριές για να του αρπάξουν 100 ευρώ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αναβλήθηκε η εκδίκαση της  δολοφονίας του 71χρονου Όθωνα Ανδρουλιδάκη, που τον Δεκαπενταύγουστο του 2015 βρήκε φρικτό θάνατο από δύο Βούλγαρους μέσα στο σπίτι του στις Μοίρες Ηρακλείου.

Στο εδώλιο του κατηγορούμενου ήταν να καθίσει ο ένας εκ των δύο δραστών, ο 24χρονος σήμερα άνδρας, ο οποίος είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε δις ισόβια κάθειρξη, χωρίς κανένα ελαφρυντικό. Η δίκη αναβλήθηκε από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης λόγω κωλύματος του συνηγόρου υπεράσπισης του κατηγορούμενου.

Να σημειωθεί ότι στις 5 Μαίου του 2017 το Τριμέλες Δικαστήριο Ανηλίκων  επέβαλε και στον τότε 19χρονο Βούλγαρο, συνεργό του 24χρονου, ποινή κάθειρξης 25 ετών κατά συγχώνευση.

Το χρονικό

Ο 71χρονος Όθωνας Ανδρουλιδάκης είχε βρει τότε φρικτό θάνατο από τα χέρια των δύο δραστών μέσα στο ίδιο του το σπίτι,στις Μοίρες Ηρακλείου, τον Δεκαπενταύγουστο του 2015.

Ο  21χρονος μαζί με τον 17χρονο είχαν εισβάλλει στο σπίτι και χωρίς δεύτερη σκέψη, κατάφεραν 57 μαχαιριές στον άτυχο ηλικιωμένο για να του αφαιρέσουν από την τσέπη του παντελονιού του το ποσό των 100 ευρώ.

Από την πρώτη στιγμή της σύλληψης τους, οι δύο δράστες έριχναν ο ένας την ευθύνη στον άλλον για τον φρικτό θάνατο του άτυχου 71χρονου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση