HomeHL-9Έκτακτη επιχορήγηση στο Βενιζέλειο για τις ζημιές από την πυρκαγιά

Έκτακτη επιχορήγηση στο Βενιζέλειο για τις ζημιές από την πυρκαγιά

Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή της η 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για τις ζημιές που προκάλεσε η χθεσινή καταστροφική πυρκαγιά στους χώρους του Πανεπιστημίου Κρήτης ενημέρωσε τον πρωθυπουργό ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης. Στη διάρκεια της ενημέρωσης αυτής, όπως αποφασίστηκε, θα υπάρξει έκτακτη επιχορήγηση προς το Βενιζέλειο Νοσοκομείο, προκειμένου να αποκατασταθούν οι ζημιές που προκλήθηκαν.

Σε σχετική ανακοίνωση της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης επισημαίνονται τα εξής:

«Μετά από τη φωτιά που σημειώθηκε χθες στον χώρο του Πανεπιστημίου και συγκεκριμένα σε χώρους όπου στεγαζόταν υπηρεσίες του  Βενιζέλειου Νοσοκομείου και την ολοκληρωτική καταστροφή σε κάποιους από αυτούς, ενημερωθήκαμε σήμερα από τον Αναπληρωτή Υπουργό κ. Παύλο Πολάκη  ότι έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό και τη σύμφωνη γνώμη του,  δόθηκε εντολή για έκτακτη επιχορήγηση του Βενιζέλειου.

Το ύψος της επιχορήγησης θα καθοριστεί τις αμέσως επόμενες ημέρες και αφού ολοκληρωθεί η πλήρης καταγραφή και αποτίμηση των ζημιών που προκλήθηκαν.

Με την απόφαση αυτή επιβεβαιώνεται εμπράκτως  η άμεση αντιμετώπιση από την πολιτεία  των συνεπειών της πυρκαγιάς, για την αποκατάσταση των υλικών ζημιών που προκλήθηκαν,  προκειμένου να αποκατασταθεί   έγκαιρα  η απρόσκοπτη λειτουργία των  υπηρεσιών του   Νοσοκομείου που σήμερα, έπειτα από το σχεδιασμό της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας σε συνεργασία με την Διοίκηση  του Βενιζέλειου,  λειτουργούν   σε χώρους που εκτάκτως  διαμορφώθηκαν».

Διαφήμιση
Διαφήμιση