HomeΚΡΗΤΗΟνοματοδοσίες οδών στο Μαλεβίζι

Ονοματοδοσίες οδών στο Μαλεβίζι

«Τιμάμε τους ανθρώπους που έχουν προσφέρει στον τόπο και την κοινωνία μας»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε ονοματοδοσίες νέων οδών, καθώς και σε αντικατάσταση φθαρμένων και σπασμένων πινακίδων προχώρησε η Δ.Ε. Γαζίου, σε δρόμους του Γαζίου, της Αμμουδάρας, του Καβροχωρίου και του Μαράθους.

Ειδικότερα, ολοκληρώθηκαν με την τοποθέτηση της κατάλληλης σήμανσης οι ονοματοδοσίες:
Της λεωφόρου Ρεθεμνιωτάκη στο Καβροχώρι, ενός εκ των πρώτων και μακροβιότερων Κοινοταρχών του οικισμού, με πλούσιο έργο στην περιοχή.
Της οδού Ιωάννη Κλινάκη στο Μάραθος, ενός γλύπτη με σημαντική συνεισφορά στην τέχνη. Στο Μάραθος λειτουργεί και η ομώνυμη Αίθουσα Τέχνης όπου ο επισκέπτης μπορεί να θαυμάσει τα έργα του.
Της οδού Εμμανουήλ Τρούλη στο Γάζι, του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ο οποίος μεταξύ άλλων πολέμησε και στη μάχη στα Ξύπετρα.

2 3

Παράλληλα, έγιναν και επανατοποθετήσεις σε οδούς όπου είχαν παρατηρηθεί ζημιές ή/και φθορές, όπως στην οδό του αντιστασιακού Αστρινού Τζωράκη, την οδό Κρήτης και την οδό Κονδυλάκη στο Γάζι, καθώς και στην οδό του Σμηναγού (Ι) Σήφη Αναστασάκη στην Αμμουδάρα,

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης ανέφερε: «Στο Δήμο μας, τιμάμε τους ανθρώπους που έχουν προσφέρει στον τόπο και την κοινωνία μας, αναγνωρίζουμε την συνεισφορά τους και φροντίζουμε με κάθε τρόπο στο να μένει αναλλοίωτη η προσφορά τους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την επιτροπή ονοματοδοσιών του Δήμου μας και να συγχαρώ τον δραστήριο Πρόεδρο της Δ.Ε. Γαζίου Γιάννη Κοτσυφό για την πολύ καλή δουλειά που και σε αυτή την περίπτωση πραγματοποίησε».

Διαφήμιση
Διαφήμιση