HomeΕΛΛΑΔΑΠατέρας και γιος συνελήφθησαν με 48 κιλά υδροπονικής κάνναβης

Πατέρας και γιος συνελήφθησαν με 48 κιλά υδροπονικής κάνναβης

Είχαν εγκαταστήσει την επιχείρηση παραγωγής μέσα στο σπίτι τους

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ιδιαίτερα παραγωγική ήταν η χασισοφυτεία που καλλιεργούσε με την υδροπονική μέθοδο ένας 68χρονος και ο 37χρονος γιος του μέσα στο σπίτι του στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, όπου είχαν στήσει ένα πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών που έκαναν έρευνα στην κατοικία τους, τους βρήκαν μέσα στο εργαστήριο που ήταν αφοδιασμένο με προβολείς, λάμπες, υγρασιόμετρο, μετασχηματιστές, σωλήνες και ανεμιστήρα. Εκεί καλλιεργούσαν 13 δενδρύλλια κάνναβης που είχαν φτάσει σε ύψος τα 2,30 μέτρα και τους είχαν αποδώσει 46 κιλά και 556 γραμμάρια κάνναβης!

Ακόμη, κατασχέθηκαν στο σπίτι κλώνοι και φύλλα κάνναβης συνολικού βάρους ενός κιλού και 283 γραμμαρίων, αποξηραμένη κάνναβη βάρους 145,9 γραμμαρίων, μία σύριγγα με μικροποσότητα λαδιού κάνναβης, ένας τρίφτης με υπολείμματα χασίς, μικροποσότητα σπόρων, 46 ναρκωτικά χάπια και μια ηλεκτρονική ζυγαριά.

Πατέρας και γιος συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την πώληση, με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση