HomeHL-SportsΤι πρόκειται να δούμε στην τρίτη αγωνιστική της Superleague;

Τι πρόκειται να δούμε στην τρίτη αγωνιστική της Superleague;

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Του Ευθύμη Φασουλάκη

Το τριήμερο 22-24/9 , θα διεξαχθεί, η τέταρτη αγωνιστική , του ομολογουμένως , πολύ ενδιαφέροντος , πρωταθλήματος της Superleague.

Μια αγωνιστική, στην οποία ξεχωρίζουν, το σούπερ ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, η δοκιμασία του Ολυμπιακού στην Νέα Σμύρνη και η αναμέτρηση του ΠΑΟ με τον Λεβαδειακό.

Ας δούμε όμως αναλυτικά και με χρονολογική σειρά τις αναμετρήσεις τις αγωνιστικής.

 

Αστέρας Τρίπολης-Απόλλων Σμύρνης : Ένα ντέρμπι ουράς, θα διεξαχθεί, το απόγευμα του Σαββάτου στην Τρίπολη, καθώς, ούτε ο Αστέρας, ούτε ο Απόλλων, έχουν καταφέρει να μαζέψουν ως τώρα κάποιο βαθμό.

Ο Αστέρας βέβαια, έχει αντιμετωπίσει κατά σειρά, ΠΑΟΚ,ΑΕΚ και Ολυμπιακό,  τους 2 από τους 3 μάλιστα, εκτός έδρας, χάνοντας και μετά από μάχη, οπότε οι 0 βαθμοί είναι κάπως δικαιολογημένοι.

Ούτε η εικόνα του Απόλλωνα είναι μιας ομάδας για τόσο χαμηλά στην βαθμολογία, αλλά οι αναταράξεις λόγω της πρόωρης αλλαγής προπονητή έχουν επηρεάσει την ομάδα.

Στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, φαβορί είναι ξεκάθαρα ο Αστέρας όμως, και λόγω μεγαλύτερης ποιότητας και του ότι δεν έχει περιθώρια για απώλεια, θεωρητικά, εύκολων βαθμών.

Πρόβλεψη: 1

 

Ατρόμητος- ΑΕΛ :  Μια αναμέτρηση, με ξεκάθαρο φαβορί θα διεξαχθεί στο Περιστέρι, καθώς ο Ατρόμητος, θέλει να συνεχίσει τις υψηλές φετινές του πτήσεις, απέναντι στην ασταθή ΑΕΛ.

Η ομάδα του Κάναντι, που μετά τον πρόωρο ευρωπαϊκό της αποκλεισμό, έχει επικεντρωθεί στο πρωτάθλημα, θέλει να εκμεταλλευτεί τον δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας αγώνα της και να πάρει άλλη μια νίκη.

Δύσκολα τα πράγματα για την ομάδα του Κάμπου, καθώς θα δώσει τρίτο συνεχόμενο αγώνα στον οποίο  θα είναι αουτσάιντερ, μετά από αυτούς με Άρη και ΠΑΟ, στον οποίο δεν έχει μεγάλες πιθανότητες να πάρει κάποιο αποτέλεσμα.

Πρόβλεψη : 1

 

ΠΑΣ Γιάννινα- Άρης : Η πιο αμφίρροπη αναμέτρηση του Σαββάτου, θα διεξαχθεί, το βράδυ στους Ζωσιμάδες, ανάμεσα στον ΠΑΣ και τον Άρη.

Ο ΠΑΣ , που λόγω ιδιαιτεροτήτων στην κλήρωση, θα αγωνιστεί πρώτη φορά εντός έδρας φέτος, θα αντιμετωπίσει τον εντυπωσιακό Άρη που μετρά 3/3 ως τώρα στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Πετράκη, έχει ανεβασμένη ψυχολογία από το διπλό στην Ριζούπολη και θέλει αυτή να είναι η ομάδα που θα κόψει την φόρα στον Άρη που είναι ίσως η πιο θεαματική ομάδα στο πρωτάθλημα ως τώρα.

Πραγματικά δύσκολο να υπάρξει ξεκάθαρο φαβορί για αυτόν τον αγώνα με τις δύο ομάδες, να έχουν μοιρασμένες πιθανότητες.

Πρόβλεψη: Χ

 

Ξάνθη- ΟΦΗ

Το πρόγραμμα της Κυριακής, ξεκινά στις 16:00 στα Πηγάδια, με την αναμέτρηση του ΑΟ Ξάνθη με τον ΟΦΗ.

Η Ξάνθη που δίνει τρίτο εντός έδρας παιχνίδι σε 4 αγωνιστικές, χωρίς βέβαια να έχει καταφέρει να εκμεταλλευτεί τα προηγούμενα δύο ,αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ, που δεν έχει δείξει ως τώρα ούτε αυτός καλό πρόσωπο.

Είναι ευκαιρία για τον ΟΦΗ να πάρει ένα καλό εκτός έδρας αποτέλεσμα, απέναντι σε μια ισοδύναμη με αυτόν ομάδα, που όμως είναι το φαβορί της αναμέτρησης ελαφρώς λόγω μόνο της έδρας.

Πρόβλεψη: Χ

 

Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός

Οι μικροί του Γιώργου Δώνη, θα δώσουν άλλη μια παράσταση, το απόγευμα της Κυριακής, απέναντι στον Λεβαδειακό και μένει να φανεί αν θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.

Ο ΠΑΟ, που μετράει 3/3 νίκες, θέλει να εκμεταλλευτεί αυτόν τον εντός έδρας αγώνα που θα έχει ολοένα και μεγαλύτερη συμπαράσταση από τους οπαδούς του για να αρχίσει να αναρριχάται στην βαθμολογία και να αφήσει πίσω του την ντροπή του -6.

Είναι το ξεκάθαρο φαβορί και έχει την ποιότητα να κερδίσει, αρκεί οι νεαροί του ποδοσφαιριστές να  παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι όπως κάνουν στο πρωτάθλημα ως τώρα.

Ο Λεβαδειακός από την άλλη, έχει ως τώρα αρκετά δύσκολο πρόγραμμα, καθώς εκτός του ΟΑΚΑ έχει ήδη αγωνιστεί με Άρη και Ολυμπιακό εκτός και μπορεί να ελπίζει σε αποτέλεσμα μόνο αν εκμεταλλευτεί την απειρία των παικτών του ΠΑΟ.

Πρόβλεψη: 1

 

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ : Το σούπερ ντέρμπι της αγωνιστικής, θα διεξαχθεί το βράδυ της Κυριακής ανάμεσα στους δύο Δικεφάλους.

Πρώτα από όλα, ευχή όλων είναι να διεξαχθεί χωρίς έκτροπα και το επίκεντρο να είναι ότι γίνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Εκεί, και οι δύο ομάδες θα παρουσιαστούν λογικά, κουρασμένες και απογοητευμένες από τις ευρωπαϊκές ήττες της εβδομάδας και θα θέλουν να ανακάμψουν με νίκη σε αυτόν τον σπουδαίο αγώνα.

Ειδικά για τον ΠΑΟΚ, είναι επιτακτική ανάγκη η νίκη , καθώς και το παιχνίδι διεξάγεται στην έδρα του και βρίσκεται -2 βαθμούς από την ΑΕΚ λόγω της περσινής ποινής και ενδεχόμενη ήττα θα τον άφηνε αρκετά πίσω.

Η ΑΕΚ θεωρητικά δεν θα ήταν πολύ δυσαρεστημένη με την ισοπαλία αλλά σε ένα ντέρμπι πηγαίνεις πάντα για την νίκη.

Σε ένα ντέρμπι επίσης όμως, δεν χωράνε προβλέψεις οπότε απαντήσεις θα δοθούν μόνο στο γήπεδο.

Πρόβλεψη : 1Χ2

 

Παναιτωλικός-Λαμία: Στο Αγρίνιο, ο Παναιτωλικός του Τραϊανού Δέλλα, αντιμετωπίζει την Λαμία που με τον Μάκη Χάβο πλέον στον πάγκο, ψάχνει να βρει τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Ο Παναιτωλικός, προέρχεται από δύο σερί θετικά αποτελέσματα (νίκη με ΟΦΗ, εκτός έδρας ισοπαλία με Ξάνθη), και θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του για να ανεβεί ακόμα περισσότερο στην βαθμολογία, απέναντι σε μια ομάδα που έχει τις δυνατότητες να την κερδίσει .

Η Λαμία από την πλευρά της, ψάχνει ένα θετικό αποτέλεσμα, προτού να αρχίσει να μένει πολύ πίσω στο πρωτάθλημα και θα διεκδικήσει τις πιθανότητες της σε αυτόν τον αγώνα.

Όμως φαβορί είναι ο Παναιτωλικός και λογικά θα το αποδείξει και στο γήπεδο.

Πρόβλεψη: 1

 

Πανιώνιος-Ολυμπιακός :  Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής, κλείνει με την σπουδαία αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον Ολυμπιακό στην Νέα Σμύρνη.

Μια αναμέτρηση, στην οποία ο Ολυμπιακός είναι το ξεκάθαρο φαβορί αλλά ο Πανιώνιος, που έχει αντιμετωπίσει ήδη ΠΑΟΚ και ΑΕΚ , ψάχνει εναγωνίως βαθμούς και θα τα δώσει όλα για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από δύσκολο αγώνα την Πέμπτη απέναντι στην Μπέτις, παρόλα αυτά έχει βάθος στο ρόστερ του για να παρουσιαστεί όπως πρέπει απέναντι στους Κυανέρυθρους και να συνεχίσει το νικηφόρο του σερί.

Φαβορί είναι ο Ολυμπιακός, αλλά ο Πανιώνιος είναι πάντα δυνατός στην έδρα του και θα παλέψει για ό,τι καλύτερο.

Πρόβλεψη : Χ2

 

Ευχή όλων είναι να συνεχίσει το πρωτάθλημα να μας απασχολεί μόνο για τα αγωνιστικά δρώμενα και αυτή η αγωνιστική να είναι ακόμα ένα βήμα προς την κατεύθυνση αυτή.

Διαφήμιση
Διαφήμιση