HomeΚΡΗΤΗΌλο το Ηράκλειο μιλά για το …#se_perimeno

Όλο το Ηράκλειο μιλά για το …#se_perimeno

Η ανοικτή εκδήλωση του Λευτέρη Αυγενάκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα hastag στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στάθηκε αρκετό ώστε να… αναστατώσει ολόκληρο το Ηράκλειο. ‘Έτσι, εδώ και λίγα 24ωρα ολόκληρη η πόλη μιλά για την αυριανή εκδήλωση πίσω από το μήνυμα #se_perimeno, που θα γίνει στις 8.00 το βράδυ στο Talos Plaza.

Πολλοί ρωτούν για λεπτομέρειες και που μπορούν να βρουν πρόσκληση, ωστόσο δε θα χρειαστεί, καθώς πρόκειται για ανοικτή εκδήλωση με οικοδεσπότη τον Λευτέρη Αυγενάκη!

la_se_perimeno

Ο δραστήριος Ηρακλειώτης σε μια χαλαρή εκδήλωση θα συναντήσει πολίτες από όλο τον νομό και θα συζητήσει μαζί τους σε φιλικό κλίμα για τα ζητήματα που τους απασχολούν.

Απ’ ό,τι μαθαίνουμε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον Λευτέρη έχει να πιάσει τον παλμό της τοπικής κοινωνίας ενόψει των αυτοδιοίκητων εκλογών, χωρίς βέβαια να παραβλέπει τις ευρωεκλογές και την κάλπη των εθνικών εκλογών.

Όσο συνάδελφοι του Λ. Αυγενάκη κι επίδοξοι πολιτικοί δρουν μουδιασμένα και διστακτικά, ο γαλάζιος Γραμματέας κάνει πράξη το μήνυμα της παράταξής του και κινείται παντού, συναντώντας και συνομιλώντας με τους πολίτες προτάσσοντας το σύνθημα «αξίζουμε καλύτερα»!

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση