HomeHL-WorldΦρίκη στο Μεξικό: 157 πτώματα σε τρέιλερ νταλίκας

Φρίκη στο Μεξικό: 157 πτώματα σε τρέιλερ νταλίκας

Οι άνθρωποι εγκαταλείφθηκαν και πέθαναν πιθανόν από ασφυξία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διακίνηση μεταναστών ή θύματα στον πόλεμο των συμμοριών; Σε κάθε περίπτωση, οι μεξικανικές αρχές βρέθηκαν αντιμέτωπες μία άνευ προηγουμένου υπόθεση φρίκης, καθώς μέσα σε εγκαταλελειμένο τρέιλερ νταλίκας, βρέθηκαν τα πτώματα 157 ανθρώπων, τα οποία είχαν ήδη περιέλθει σε κατάσταση προχωρημένης σήψης.

Το τρέιλερ είχαν εγκαταλείψει άγνωστοι πριν πολύ καιρό, σε απομονωμένη περιοχή κοντά στην πόλη Γκουαδαλαχάρα. Μετά από αρκετό καιρό, από το εσωτερικό του τρέιλερ άρχισε να βγαίνει μία πολύ άσχημη μυρωδιά. Οι κάτοικοι της περιοχής ειδοποίησαν την αστυνομία, η οποία οργάνωσε επιχείρηση για τον έλεγχο του τρέιλερ.

Το θέαμα που αντίκρισαν οι αστυνομικοί όταν άνοιξαν την πόρτα του τρέιλερ, ήταν αποκρουστική. Όπως φαίνεται, ο οδηγός της νταλίκας και οι πιθανοί συνεργάτες του, εγκατέλειψαν στο σημείο το τρέιλερ με τους 157 ανθρώπους, οι οποίοι φέρονται να ήταν ζωντανοί. Οι άνθρωποι αυτοί πέθαναν από έλλειψη οξυγόνου και έμειναν εκεί μέχρι να τους εντοπίσει η αστυνομία και να ανοίξει την πόρτα του «κινητού τάφου» τους.

Το Μεξικό μαστίζεται από την εγκληματικότητα, ενώ χιλιάδες άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους κάθε χρόνο σε δολοφονικές ενέργειες. Κάτι ανάλογο, ωστόσο, με την περίπτωση των 157 που αφέθηκαν να πεθάνουν από ασφυξία στο εσωτερικό του τρέιλερ, δεν έχει καταγραφεί, ενώ ανάλογος αριθμός θυμάτων έχει βρεθεί μόνο σε ομαδικούς τάφους, μετά από ξεκαθάρισμα συμμοριών.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση