HomeHL-SportsΟριστικά μπαράζ μεταξύ 13ου της Σούπερ Λίγκας και 2ου της Β’ Εθνικής!

Οριστικά μπαράζ μεταξύ 13ου της Σούπερ Λίγκας και 2ου της Β’ Εθνικής!

Πόσες ομάδες πέφτουν - ανεβαίνουν προς και από τη Football League

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κλείδωσε και δεν αλλάζει πια με τίποτα! Τρεις ομάδες (16ος, 15ος, 14ος της κατάταξης) θα πέσουν απευθείας στη Β’ Εθνική στο τέλος της φετινής σεζόν και μία, ο πρωταθλητής της Football League θα ανέβει απευθείας στη Σούπερ Λίγκα, ενώ η τελευταία θέση στη μεγάλη κατηγορία θα παιχθεί σε διπλό μπαράζ! Αυτό θα είναι ανάμεσα στον 13ο της Σούπερ Λίγκας και τον 2ο της Β’ Εθνικής.

Η απόφαση αυτή είναι οριστική, καθώς εκδόθηκε από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ και ανακοινώθηκε αργά το απόγευμα της Τρίτης.

Έτσι δεν υπάρχει πλέον καμία εκκρεμότητα και πρακτικά οι δύο διοργανώτριες των επαγγελματικών πρωταθλημάτων υποχρεώνονται να πειθαρχήσουν και να αλλάξουν τις προκηρύξεις τους (η μεν Σούπερ Λίγκα προέβλεπε υποβιβασμό τριών και προβιβασμό μίας η δε Ένωση Β’ Εθνικής άνοδο δύο και υποβιβασμό τεσσάρων προς και από τη μεγάλη κατηγορία).

Ουσιαστικά, δηλαδή, επικυρώθηκε η απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας, που είχε αποφασίσει το 3-1 + το διπλό μπαράζ! Και όλα αυτά προκειμένου την περίοδο 2019-20 οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας να μειωθούν σε 14.

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου απέρριψε κατά πλειοψηφία την από 25.8.2018 προσφυγή της Super League κατά της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ για το όλο ζήτημα…

Διαφήμιση
Διαφήμιση