HomeΚΡΗΤΗΚαταβολές χρημάτων στους δικαιούχους των ΑΣΠΙΣ και COMMERCIAL VALUE

Καταβολές χρημάτων στους δικαιούχους των ΑΣΠΙΣ και COMMERCIAL VALUE

Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης με ανακοίνωσή της ενημερώνει τα μέλη της, πρώην ασφαλισμένους στις ασφαλιστικές  εταιρείες  ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ και COMMERCIAL VALUE AAΕ, ότι έχουν δοθεί νέες εντολές πληρωμής χρημάτων στους δικαιούχους.

Διευκρινίζεται πως πρόκειται για τους ασφαλισμένους εκείνους που έχουν ενταχθεί στην Κατάσταση Δικαιούχων Απαιτήσεων από Ασφάλιση Ζωής και είχαν υπάρξει πελάτες των δύο ασφαλιστικών εταιρειών. Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι ο ασφαλιστικός εκκαθαριστής των δύο εταιρειών πως οι σχετικές εντολές καταβολής χρημάτων δόθηκαν στις 17/9/2018.

Το γεγονός αυτό σημαίνει πως νέα ποσά προσωρινών διανομών έχουν πιστωθεί στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων. Οι καταβολές των ποσών στους δικαιούχους θα πραγματοποιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα, ακολουθώντας την ολοκλήρωση της διαδικασίας πιστοποίησης – επαλήθευσης.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι δικαιούχοι μπορούν να απευθύνονται στην ιστοσελίδα των υπό εκκαθάριση εταιρειών και για  διευκόλυνση, τα μέλη της Ένωσης, μπορούν να απευθύνονται σ’ αυτήν, στα τηλέφωνα 2821092306 και 2821092666

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση