HomeHL-9Ενημέρωση και διάθεση της τσάντας πολλαπλών χρήσεων του ΕΣΔΑΚ στον Κρουσώνα

Ενημέρωση και διάθεση της τσάντας πολλαπλών χρήσεων του ΕΣΔΑΚ στον Κρουσώνα

Συνεχίζεται η εκστρατεία ενημέρωσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πραγματοποιήθηκε μια ακόμα δράση ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης των πολιτών για την ανάγκη μείωσης της χρήσης της πλαστικής σακούλας από τον Ε.Σ.Δ.Α.Κ., αυτή την φορά στον Κρουσώνα.

3

Στην κεντρική πλατεία του οικισμού, με τη συνεργασία του Εμπορικού Συλλόγου Κρουσώνα, τον Πολιτιστικού Συλλόγου Κρουσώνα «Νέα Γενιά» και της Τοπικής Κοινότητας Κρουσώνα οι κάτοικοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τον Πρόεδρο του Ενιαίου Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων Κρήτης Χάρη Μαμουλάκη για τα αποτελέσματα της προσπάθειας και να πάρουν δωρεάν την καλαίσθητη τσάντα πολλαπλών χρήσεων του Ε.Σ.Δ.Α.Κ.
1

Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του Ε.Σ.Δ.Α.Κ. Χάρης Μαμουλάκης ανέφερε: «Ανταποκριθήκαμε σε μια ακόμα πρόσκληση τοπικών φορέων, ενημερώσαμε τους συμπολίτες μας και μοιράσαμε την τσάντα πολλαπλών χρήσεων του ΕΣΔΑΚ, μια τσάντα που με χαρά διαπιστώνουμε ότι χρησιμοποιείται σε αρκετά μεγάλο βαθμό.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέλη των τοπικών φορέων, του Εμπορικού Συλλόγου, του Πολιτιστικού Συλλόγου και της Τοπικής Κοινότητας για την αξιέπαινη πρωτοβουλία τους, όλους τους κατοίκους που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και να απευθύνω για μια ακόμα φορά την έκκληση: Ας γυρίσουμε την πλάτη στην πλαστική σακούλα, βάζοντας στην καθημερινότητά μας τσάντες πολλαπλών χρήσεων. Το οφείλουμε στις επόμενες γενεές!».

2

Διαφήμιση
Διαφήμιση