HomeHL-9Στην Περιφέρεια ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης

Στην Περιφέρεια ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης

Ολοκληρώνει τη διήμερη επίσκεψή του στο Ηράκλειο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τη διήμερη επίσκεψή του στο Ηράκλειο ολοκληρώνει σήμερα ο Υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης, ο οποίος επισκέπτεται αυτή την ώρα την Περιφέρεια Κρήτης για σειρά επαφών με τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη, αντιπεριφερειάρχες και άλλους υπηρεσιακούς παράγοντες.

Ο κ. Χαρίτσης έφθασε στο κτίριο της Περιφέρειας συνοδευόμενος από τους βουλευτές Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ ενώ στο επίκεντρο της συνάντησης με τους εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης της Κρήτης βρίσκεται η εφαρμογή του «Κλεισθένη».

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Χαρίτσης βρέθηκε στο Ηράκλειο προκειμένου να εκπροσωπήσει την κυβέρνηση στις εργασίας του Συνεδρίου που έλαβε χώρα στη Βιάννο για τα ολοκαυτώματα ελληνικών περιοχών από τις ναζιστικές δυνάμεις κατοχής κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου και της Εθνικής Αντίστασης, αλλά και για το ζήτημα των γερμανικών αποζημιώσεων, το οποίο για την ελληνική κοινωνία παραμένει ανοιχτό.

Χθες το απόγευμα ο κ. Χαρίτσης, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών του συνεδρίου μετέβη στη Λότζια όπου και προήδρευσε σύσκεψης με τη συμμετοχή δημάρχων της Κρήτης παρουσία του Περιφερειάρχη.

Στο επίκεντρο της συνάντησης αυτής βρέθηκαν ζητήματα που αφορούν στην ΔΕΥΑΗ, στη χρηματοδότηση των έργων αντικατάστασης του υδρευτικού δικτύου του Ηρακλείου από το πρόγραμμα «ΦιλόΔημος», καθώς και στο φράγμα Αποσελέμη.

syskepsi-f2

Διαφήμιση
Διαφήμιση