HomeΣΠΟΡΣτο πλευρό του ΟΦΙ ο Ηρόδοτος

Στο πλευρό του ΟΦΙ ο Ηρόδοτος

Η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού ευχήθηκε καλή επιτυχία στο Κύπελλο στην ομάδα της Ιεράπετρας - Και φίλαθλοί της στο Παγκρήτιο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο πλευρό μιας άλλης κρητικής ομάδας στέκεται ο Ηρόδοτος. Ο ΟΦΙ αντιμετωπίζει την Κυριακή  την Α.Ε. Καραϊσκάκης και η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού εξέδωσε ανήμερα του ματς ανακοίνωση με την οποία του εύχεται καλή επιτυχία και πρόκριση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Ηρόδοτος εύχεται καλή επιτυχία στην ομάδα του ΟΦ Ιεράπετρας, στο παιχνίδι που θα δώσει σήμερα με την ΑΕ Καραϊσκάκη στο Παγκρήτιο Στάδιο, για τον θεσμό του κυπέλλου Ελλάδος.

Όποια ομάδα προκριθεί θα συμμετέχει στους ομίλους του κυπέλου Ελλάδος μαζί με τις ομάδες της Super League.

H πρόκληση για τον ΟΦΙ και την ιστορία του τεράστια και όλη η οικογένεια του Ηροδότου θα είναι δίπλα στην ομάδα της Ιεράπετρας να τους στηρίξει!!

Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία!!».

Μάλιστα, φίλαθλοι του Ηροδότου αναμένεται να βρεθούν στο Παγκρήτιο για να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας της Ιεράπετρας.

«ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΜΕ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ.

Το Σωματείο Φίλων Ηροδότου,εις μνήμη Αντώνη Καργιωτάκη καλωσορίζει το σύλλογο του ΟΦΙ στη πόλη μας!Προσκαλούμε όλους του φιλάθλους του Ηροδότου και γενικότερα του Ηρακλείου να σταθούν στο πλευρό των φιλάθλων της ομάδας από την Ιεράπετρα με σκοπό τη πρόκριση ακόμα μίας κρητικής ομαδας στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδας!!

ΡΑΝΤΕΒΟΥ 16.30 ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΉΤΙΟ ΣΤΑΔΙΟ», αναφέρεται σε σχετικό κάλεσμα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση