HomeHL-SportsΤρίτη νίκη για τον ΠΑΟΚ, 3-1 τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο

Τρίτη νίκη για τον ΠΑΟΚ, 3-1 τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ 1-3

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ο ΠΑΟΚ συνέχισε με το απόλυτο των νικών, καθώς στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League επικράτησε 3-1 του ΟΦΗ στο κατάμεστο «Θ. Βαρδινογιάννης». Οι Κρητικοί προηγήθηκαν στο 21’ με τον Παπαστεριανό, όμως ο «Δικέφαλος» απάντησε με τους Μπίσεσβαρ (37’), Μάτος (45’+3’) και Ζαμπά (53’) πανηγυρίζοντας την σπουδαία νίκη.
Ο αγώνας ξεκίνησε με μια αμφισβητούμενη φάση, όταν στο 3ο λεπτό ο Ζαμπά βρέθηκε στο έδαφος με τον τερματοφύλακα Στρέζο να έχει επαφή μαζί του αλλά τον διαιτητή Διαμαντόπουλο να μην καταλογίζει παράβαση, παρά τις διαμαρτυρίες των Μακεδόνων. Στο 21΄ οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα με τον Παπαστεριανό, ο οποίος με ατομική προσπάθεια απέφυγε τους Κάνιας, Κρέσπο και νίκησε τον Πασχαλάκη.

Στο 37΄ ο Ελ Καντουρί βρήκε τον Μπίσεσβαρ, που πέρασε τον Κομεσίδη και πλάσαρε για το 1-1, με τον «Δικέφαλο» να πηγαίνει στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ. Στο τρίτο από τα πέντε λεπτά των καθυστερήσεων και σε εκτέλεση κόρνερ του Μπίσεσβαρ ο Μάτος πήρε την κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία του Στρέζου.

Οι παίκτες του Λουτσέσκου συνέχισαν να είναι αποτελεσματικοί και έφτασαν στο τρίτο γκολ στο 53ο λεπτό με τον Ζαμπά, όταν ο Ελ Καντουρί σέντραρε από δεξιά, ο μετέπειτα σκόρερ συνεργάστηκε με τον Μπίσεσβαρ και με δυνατό έγραψε το 3-1, «κλειδώνοντας» τη νίκη του ΠΑΟΚ, που ήταν η δεύτερη συνεχής εκτός έδρας, ύστερα από εκείνη στη Νέα Σμύρνη.

Γκολ: 21′ Παπαστεριανός (ΟΦΗ), 37′ Μπίσεσβαρ (ΠΑΟΚ), 45′ +3′ Μάτος (ΠΑΟΚ), 53′ Ζαμπά (ΠΑΟΚ)

Κίτρινες κάρτες:
 Σασί, Ποτουρίδης, Παπαστεριανός, Πλατέλλας – Ζαμπά, Μάτος, Βέρνμπλουμ

ΟΦΗ: Στρέζος, Κομεσίδης, Ποτουρίδης, Κυριακίδης, Νάστος, Κοροβέσης, Παπαστεριανός, Σασί (54′ Πλατέλλας), Νέιρα (65′ Κουτσιανικούλης), Ντίνας (54′ Αραβίδης), Bουό.
 
ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Κάνιας (62′ Βέρνμπλουμ), Μαουρίσιο, Ζαμπά (69′ Ουάρντα), Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ (80′ Σάκχοφ), Καρέλης.
Διαφήμιση
Διαφήμιση