HomeΣΠΟΡΣε αποστολή μετά από έξι μήνες ο Μανώλης Ροβίθης

Σε αποστολή μετά από έξι μήνες ο Μανώλης Ροβίθης

Ο άσος του Εργοτέλη ξεπέρασε τον τραυματισμό του και υπολογίζεται για το ματς Κυπέλλου με τον Ερμή Αμυνταίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την ευκαιρία να αγωνιστεί ξανά μετά από έξι μήνες θα έχει ο Μανώλης Ροβίθης.

Ο μέσος του Εργοτέλη είχε υποστεί ρήξη χιαστών τον περασμένο Μάρτιο και έκτοτε παρέμενε ανενεργός.

Πλέον είναι απόλυτα υγιής και μάλιστα ο Νίκκι Παπαβασιλείου τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για το κυριακάτικο  εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Ερμή Αμυνταίου για την γ’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

«Νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος που επιστρέφω στους αγωνιστικούς χώρους και βρίσκομαι ξανά στην αποστολή της ομάδος μου. Είμαι πολύ αισιόδοξος για την νέα χρονιά. Βλέπω ότι έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο με πολύ καλές βάσεις, για να κάνουμε φέτος κάτι ξεχωριστό.

Έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη αποστολή στην μακρινή Φλώρινα. Μπορεί ο αντίπαλος μας να αγωνίζεται σε μικρότερη κατηγορία ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να τον υποτιμήσουμε.

Θα πρέπει να δείξουμε σοβαρότητα και απόλυτη συγκέντρωση στο παιχνίδι μας έτσι ώστε να ξεκινήσουμε με το δεξί την αγωνιστική σεζόν», δήλωσε ο Ροβίθης για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους.

Την αποστολή του Εργοτέλη που θα αναχωρήσει νωρίς το πρωί του Σαββάτου  για την Θεσσαλονίκη και από εκεί οδικώς για την Φλώρινα αποτελούν οι: Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Βουτσάς, Μπουρσέλης, Τσέλιος, Ιατρούδης, Bruce, Πάτας, Ροβίθης, Κατσιμήτρος, Χανιωτάκης, Efford, Σταθόπουλος, Jakubu, Καπνίδης, Αντωνίου, Οικονόμου, Μπουτσάκης

Τελευταία προπόνηση των «κιτρινόμαυρων» θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα του Σαββάτου στο ΔΑΚ Φλώρινας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση