HomeΚΡΗΤΗΣτην «τελική ευθεία» για τις κάλπες το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων

Στην «τελική ευθεία» για τις κάλπες το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων

Στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου έγινε η εκλογοαπολογιστική συνέλευση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην «τελική ευθεία» για την εκλογική διαδικασία μέσα από την οποία θα προκύψει η νέα διοίκηση, βρίσκεται το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων νομού Ηρακλείου.

Ήδη, πραγματοποιήθηκε η εκλογοαπολογιστική συνέλευση και ορίστηκαν τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής.

Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής:

«Πραγματοποιήθηκε η εκλογοαπoλογιστική  Συνέλευση του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Ηρακλείου στην κατάμεστη από συναδέλφους αίθουσα του Εργατικού Κέντρου. Ο Πρόεδρος διάβασε τον Διοικητικό Aπολογισμό και στην συνέχεια ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τις δράσεις που πρόκειται να ακολουθήσουν αν η παράταξή του κερδίσει στις εκλογές. Στην συνέχεια διαβάστηκε από την ταμία η Έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής και ο Οικονομικός Απολογισμός. Οι παραπάνω Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός υπερψηφίστηκαν σε ποσοστό 96%. Ακολούθησαν τοποθετήσεις από εργαζόμενους σχετικά με προβλήματα που αντιμετωπίζουν στους χώρους εργασίας.

 Στην συνέχεια ακολούθησε η διαδικασία για την εκλογή της εφορευτικής επιτροπής η οποία ανέδειξε νικήτρια την παράταξη ΄΄Δημοκρατική Συνεργασία΄΄ της οποία επικεφαλής είναι ο κ. Νίκος Κοκολάκης λαμβάνοντας ποσοστό 94% και 3 έδρες, ενώ η ΔΑΣ λαμβάνοντας ποσοστό 5,6% δεν κατέλαβε έδρα.

 Στις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν από την εφορευτική επιτροπή, οι ημερομηνίες των εκλογών.

 H προσέλευση των μελών του Σωματείου κρίνεται απαραίτητη».

Διαφήμιση
Διαφήμιση