HomeCity Guide«Τρέχω, Περπατώ και τη Μνήμη διατηρώ»

«Τρέχω, Περπατώ και τη Μνήμη διατηρώ»

Tην Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για άλλη μια χρονιά, η Περιφέρεια Κρήτης, η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, ο Δήμος Χανίων, η ΚΕΠΠΕΔΗΧ – Κ.Α.Μ., το Κέντρο Ημέρας νόσου Alzheimer και η Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ ΚΡΗΤΗΣ συνδιοργανώνουν, κύκλο δράσεων με τίτλο: «Τρέχω, Περπατώ και τη Μνήμη διατηρώ» οι οποίες στοχεύουν στην ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση των πολιτών μας, όσο αφορά στην νόσο Alzheimer, την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 18.00

To γεγονός ότι η συγκεκριμένη νόσος, στην εποχή μας, έχει πάρει σοβαρές διαστάσεις, βάλλοντας ολοένα και μικρότερες ηλικίες του πληθυσμού μας, προσθέτει βαρύτητα στην υλοποίηση των δράσεων αυτών.
2

Το Πρόγραμμα περιλαμβάνει:

17:00 Εγγραφές στους αγώνες δρόμου των 10 & 2,5 χλμ. για όσους δεν έχουν εγγραφεί μέσω του www.runningcrete.gr

18:00 Εκκίνηση του πρώτου αγώνα με τίτλο: «Τρέχω ή Περπατώ για τη Μνήμη των 2.500 μέτρων» από την οδό Κοραή και επί των οδών: Ελευθερίου Βενιζέλου έως το παλιό Προξενείο και επιστροφή Κοραή.

18:30 Εκκίνηση του δεύτερου αγώνα με τίτλο: «Τρέχω για τη Μνήμη των 10.000 μέτρων» από την οδό Κοραή και επί των οδών: Ελευθερίου Βενιζέλου, Χαλέπας, Προφήτη Ηλία, Γ. Σεϊμένη, Θεμιστοκλέους, Φιλίππου, Ομήρου, Σωκράτους, Φειδία, Περικλέους, Λεωνίδα, Ηροδότου. Γ. Σεϊμένη, Προφήτη Ηλία, Χαλέπας, Ελευθερίου Βενιζέλου με τερματισμό πάλι την Κοραή.

20:00 Βράβευση των συμμετεχόντων στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας των Λαών σύμφωνα με τις κατηγορίες της Προκήρυξης των αγώνων.

20:30 Μουσικοχορευτική εκδήλωση με την Ελευθερία Κοκοτσάκη στο τραγούδι, τον Γιώργο τον Σαλτάρη στο πιάνο και τον Τάκη Καρνέζη στο μπουζούκι.
Την εκδήλωση θα πλαισιώσει ο Χορευτικός Όμιλος Χανίων «Ο ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ».

Διαφήμιση
Διαφήμιση