HomeΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΈνα ρεσιτάλ διαφορετικό από τα άλλα

Ένα ρεσιτάλ διαφορετικό από τα άλλα

Εντυπωσίασε το κοινό η συναυλία «με τα επίσημα και τα τζην»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου στο Ηράκλειο το ρεσιτάλ κλασσικής μουσικής «Μια συναυλία με τα επίσημα και τα τζην», υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Μαέστρου Serena Marotti.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα πλούσιο πρόγραμμα από γνωστές άριες προερχόμενες από το κλασικό ρεπερτόριο της λυρικής σκηνής αλλά και από την Ιταλική λαϊκή μουσική.

synavlia2

Η εκδήλωση συμπεριλήφθηκε στο Θερινό Πρόγραμμα της πρωτοβουλίας Tempo Forte Ιταλία – Ελλάδα 2018, που προωθήθηκε από την Ιταλική Πρεσβεία Αθηνών σε συνεννόηση με θεσμικούς φορείς της Ελλάδας, Ιδρύματα, Μουσεία, Καλλιτέχνες, κορυφαίους εκπροσώπους του πολιτιστικού και ακαδημαϊκού κόσμου και φορείς που σχετίζονται με την Ιταλία, παρόντες στην Ελλάδα.

synavlia3

Η Τουρνέ περιλάμβανε επτά συνολικά συναυλίες σε αντίστοιχες περιοχές της Ελλάδας (Καβάλα, Λειψοί, Λέρος, Πάτρα, Καλαμάτα, Ηράκλειο και Χανιά).

Την επιμέλεια της εκδήλωσης στο Ηράκλειο είχε το Επίτιμο Υποπροξενείο της Ιταλίας, σε συνεργασία με τον Δήμο Ηρακλείου και τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου.

synavlia4

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση