HomeHL-SportsΠήρε άδεια για άλλα δύο χρόνια το «Γεντί Κουλέ»

Πήρε άδεια για άλλα δύο χρόνια το «Γεντί Κουλέ»

Η Περιφέρεια έκανε γνωστό και εγγράφως το «ΟΚ»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κανένα θέμα με το «Γεντί Κουλέ». Όπως έγινε γνωστό την Τετάρτη, το γήπεδο του ΟΦΗ πήρε και με τη… βούλα άδεια λειτουργίας για άλλα δύο χρόνια.

Η διοίκηση του ΟΦΗ είχε πραγματοποιήσει τις απαραίτητες συσκέψεις με Αστυνομία, Πυροσβεστική και τις εμπλεκόμενες ελεγκτικές υπηρεσίες, οι οποίες άναψαν το «πράσινο φως» μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2020.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Μετά από αλλεπάλληλες συσκέψεις με την διοίκηση του ΟΦΗ, της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και όλων των εμπλεκόμενων ελεγκτικών υπηρεσιών ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης υπέγραψε την απόφαση καταλληλότητας-άδεια λειτουργίας της αθλητικής εγκατάστασης (υπαγομένης στην κατηγορία Γ2) του γηπέδου ποδοσφαίρου “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης” ιδιοκτησίας του ερασιτέχνη Ο.Φ.Η. στα Καμίνια.

Η άδεια λειτουργίας ισχύει για δύο έτη από 11/9/2018 έως 10/9/2020, εφόσον πριν την λήξη του πρώτου έτους κατατεθεί υπεύθυνη δήλωση του ιδιοκτήτη ότι δεν έχει ανέλθει σε ανώτερη κατηγορία η ομάδα που αγωνίζεται στην συγκεκριμένη έδρα και δεν έχει γίνει καμία αλλαγή στην εγκατάσταση.

Η αθλητική εγκατάσταση θα χρησιμοποιείται για αγώνες ποδοσφαίρου ανεξάρτητα από την κατηγορία αγώνων».

Διαφήμιση
Διαφήμιση