HomeHL-SportsΜίκαελ Σκίμπε: «Προσπαθήσαμε, είχαμε και ευκαιρίες. Κρίθηκε στο πρώτο ημίχρονο το ματς»

Μίκαελ Σκίμπε: «Προσπαθήσαμε, είχαμε και ευκαιρίες. Κρίθηκε στο πρώτο ημίχρονο το ματς»

Ο Μίκαελ Σκίμπε στάθηκε στο κακό 20λεπτο της Ελλάδας κόντρα στην Ουγγαρία στο πρώτο μέρος, στην κακή αντίδραση στο δεύτερο γκολ και στις χαμένες ευκαιρίες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τα στοιχεία που κατά τη γνώμη του οδήγησαν την Ελλάδα σε ήττα με 2-1 από την Ουγγαρία για τη δεύτερη αγωνιστική του Nations League, ανέφερε ο Μίκαελ Σκίμπε.

«Δεν τα πήγαμε καλά στο πρώτο 20λεπτο, παρ’ όλα αυτά ανεβήκαμε στη συνέχεια. Δεν καταφέραμε να κάνουμε κάτι καλύτερο στη φάση του δεύτερου γκολ, ένα, δυο, τρία σουτ, κάποια στιγμή θα γινόταν το κακό. Είχαμε καλά στοιχεία αλλά στο ποδόσφαιρο αν δεν σκοράρεις δεν μπορείς να κερδίσεις και όλοι είναι λυπημένοι. 

Ήμασταν άτυχοι στην αναγκαστική αλλαγή του Μανωλά, στερηθήκαμε μια επιπλέον αλλαγή στην επίθεση. Το κακό πρώτο 20λεπτο και η κακή αντίδρασή μας στη φάση του δεύτερου γκολ ήταν τα σημεία που έκριναν το ματς. Προσπαθήσαμε, είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν τα καταφέραμε», ανέφερε μιλώντας στο κανάλι Epsilon TV.

Για το αν αλλάζουν οι ισορροπίες στον όμιλο ανέφερε: «Δεν έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα, σίγουρα η Φιλανδία βρίσκεται με τη σημερινή της νίκη στους έξι βαθμούς, πρέπει η ομάδα στον εντός έδρας αγώνα με την Ουγγαρία να πάρει τη νίκη και στο εκτός έδρας ματς με την Φιλανδία να πάμε τουλάχιστον για τον έναν βαθμό, αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε».

Στην Cosmote TV ανέφερε: «Σίγουρα είχαμε ατυχία με τις χαμένες ευκαιρίες. Όμως δεν πήγαμε καλά στο πρώτο εικοσάλεπτο και τα λάθη σε αυτό το επίπεδο δεν συγχωρούνται. Δεχθήκαμε ένα πολύ ωραίο γκολ και μετά το 2-0 και ενώ είχαμε την χαμένη φάση του Μήτρογλου.

Δεν είναι από τις φωνές έτσι η φωνή μου. Δεν φώναξα στους παίκτες μου. Είναι από την Εσθονία έτσι η φωνή μου. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε αλλά δυστυχώς το πρώτο μέρος έκρινε το ματς. Στο πρώτο ημίχρονο κρίθηκε».

Διαφήμιση
Διαφήμιση