Ένοχη για τη δολοφονία του 35χρονου γείτονά της από την Αλβανία κρίθηκε σήμερα η 27χρονη χρήστης ναρκωτικών ουσιών η οποία τα ξημερώματα της 10ης Νοεμβρίου του 2017 κατάφερε θανατηφόρα χτυπήματα με μαχαίρι στον άτυχο άνδρα για μια παρατήρηση. 

Η 27χρονη σήμερα κατηγορούμενη δικάστηκε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου και καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη χωρίς να της αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό.

maxairoma

Μάλιστα, στη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας δεν έλειψε η ένταση όταν η νεαρή γυναίκα επιτέθηκε φραστικά στη σύζυγο του θύματος, η οποία λίγες μέρες μετά το αιματηρό επεισόδιο εγκατέλειψε την Κρήτη και εγκαταστάθηκε μόνιμα στο εξωτερικό.

maxairoma3

Υπενθυμίζεται πως η δράστιδα και η οικογένεια του θύματος κατοικούσαν δε γειτονικά σπίτια στην περιοχή του Ξηροποτάμου. Το μοιραίο βράδυ, η 26χρονη τότε γυναίκα, ούσα υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών άρχισε να φωνάζει σηκώνοντας «στο πόδι» τη γειτονιά. Ο άτυχος οικογενειάρχης βγήκε από το σπίτι του και άρχισε να την παρατηρεί ζητώντας της να ησυχάσει. Όμως, η νεαρή εξεμάνη και αρπάζοντας ένα μαχαίρι τραυμάτισε τον 35χρονο θανάσιμα στον θώρακα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση