HomeHL-9Στη ΜΕΘ νοσηλεύεται ο 14χρονος – Χειρουργήθηκε από ορθοπεδικούς

Στη ΜΕΘ νοσηλεύεται ο 14χρονος – Χειρουργήθηκε από ορθοπεδικούς

τα επόμενα 24ωρα θα κρίνουν την πορεία της υγείας του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ηρακλείου νοσηλεύεται ο 14χρονος που ενεπλάκη στο΄θανατηφόρο τροχαίο στον Καβρό, το πρωί της Δευτέρας και είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός 22χρονου, τον σοβαρό τραυματισμού του ανήλικου και τον ελαφρύ τραυματισμό ενός ακόμη νεαρού.

Από το νοσοκομείο όπου διεκομίσθη αρχικά κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο ΠαΓΝΗ, όπου το μεσημέρι της Δευτέρας χειρουργήθηκε από ορθοπεδικούς και στη συνέχεια εισήχθη διασωληνωμένος στην Μονάδα όπου και νοσηλεύεται.Σύμφωνα με τον αναπληρωτή διοικητή του ΠΑΓΝΗ Γιάννη Φανουργιάκη τα επόμενα 24ωρα θα κρίνουν την πορεία της υγείας του.

Υπενθυμίζεται ότι το τροχαίο σημειώθηκε στις 11:30 το πρωί της Δευτέρας στον Καβρό Αποκορώνου. Ο οργανισμός του24χρονου δεν άντεξε τα βαριά τραύματα που είχε υποστεί και άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου.
Στο τροχαίο δυστύχημα ενεπλάκησαν τρεις μηχανές με τέσσερις επιβαίνοντες. Οι συνθήκες κάτω απο τις οποίες έχγινε το τροχαίο δυστύχημα δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί.

Διαφήμιση
Διαφήμιση