HomeΚΡΗΤΗΤο Επιμελητήριο Ηρακλείου στην 83η ΔΕΘ

Το Επιμελητήριο Ηρακλείου στην 83η ΔΕΘ

μεγάλες επιχειρήσεις τροφίμων από την Ελλάδα και το εξωτερικό επέδειξαν ζωηρό ενδιαφέρον για τα κρητικά προϊόντα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Tη δική του παρουσία στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) είχε για άλλη μια χρονιά το Επιμελητήριο Ηρακλείου φιλοξενώντας στο περίπτερό του επιχειρήσεις του Ηρακλείου που ανταποκρίθηκαν εγκαίρως στην ανοικτή πρόσκληση για μερική επιχορήγηση της συμμέτοχής τους.

Πρόκειται για τις επιχειρήσεις:
1. ΑΕΡΑΚΗΣ – ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ
2. ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ ΓΙΑΝΑΚΟΥΔΑΚΗ
3. MAGGIRI -ΖΥΜΑΡΙΚΑ
4. METROGRAPHICS – ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ

Στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Ηρακλείου φιλοξενήθηκαν επίσης τα Συνεργατικά Δίκτυα «Κρητικά χέρια» και «Δίκτυο κρητικού ελαιόλαδου» καθώς και το Πρόγραμμα Medfest, ενώ στη διάθεση των επισκεπτών υπήρχαν δείγματα ελαιόλαδου και φυλλάδια από τις επιχειρήσεις:

•Gold Grelia
•Cretan Mill by Almpantakis
•Ευριπίδης ΑΕ
•Ένωση Ηρακλείου

Στη διάρκεια των δύο πρώτων ημερών της Έκθεσης, τα μέλη της διοίκησης του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, συμμετείχαν σε συναντήσεις με εκπροσώπους άλλων Επιμελητηρίων της χώρας με επίκεντρο την αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχουν οι φορείς αυτοί προς τα μέλη τους.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης, ότι μεγάλες επιχειρήσεις τροφίμων από την Ελλάδα και το εξωτερικό επέδειξαν ζωηρό ενδιαφέρον για τα κρητικά προϊόντα ζητώντας πληροφορίες και τρόπους συνεργασίας.
«Η συμμετοχή σε σημαντικές εκθέσεις, όπως η ΔΕΘ, δίνει πάντα ευκαιρίες σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις να γνωρίσουν που κινείται ο ανταγωνισμός, να προσδιορίσουν τη θέση τους στην αγορά και να διερευνήσουν νέες προοπτικές συνεργασίας» τόνισε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου κ. Μανώλης Αλιφιεράκης και προέτρεψε τις επιχειρήσεις-μέλη του Επιμελητηρίου ν΄ αξιοποιούν τέτοιες δυνατότητες που ενισχύουν την εξωστρέφειά τους.

Διαφήμιση
Διαφήμιση