HomeΚΡΗΤΗΛ.Αυγενάκης: «Δρόμος Ηράκλειο – Μεσαρά: ο κ. Δέδες … ελπίζει στην καλοκαιρία»

Λ.Αυγενάκης: «Δρόμος Ηράκλειο – Μεσαρά: ο κ. Δέδες … ελπίζει στην καλοκαιρία»

«οι καθυστερήσεις στο έργο οφείλονται σε λάθη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, κ. Δέδε, αναφέρθηκε με ανακοίνωση του ο Γραμματέας Π.Ε.της Ν.Δ. – Βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης, τονίζοντας ότι οι καθυστερήσεις στο έργο οφείλονται σε λάθη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με αγωνία αναμέναμε τις δηλώσεις του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, κ. Γ. Δέδε, για το έργο του δρόμου Ηράκλειο-Μεσαρά, σε συνέχεια της σημερινής επίσκεψής του στο εργοτάξιο του δρόμου, προκειμένου να επιβλέψει την επιτάχυνση των εργασιών του εν λόγω έργου.
«Το έργο θα ολοκληρωθεί τον Μάρτιο του 2019» τόνισε με δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Δέδες.
Για να ακολουθήσουν οι αστερίσκοι:
Υπολείπεται μία μελέτη υδραυλικής εφαρμογής που θα αντιμετωπίσει και το πρόβλημα των κατολισθήσεων!
Ελπίζουμε τους προσεχείς μήνες να μην έχουμε απρόβλεπτες καταστάσεις (π.χ. κακοκαιρία, έντονες βροχοπτώσεις, κλπ) στην περιοχή!
Ελπίζουμε να μην υπάρξουν αστοχίες και προβλήματα γεωτεχνικής φύσης!
Βεβαίως, ο κ. Δέδες απέφυγε να αναφέρει ότι όλα αυτά θα είχαν αντιμετωπισθεί, εάν δεν είχαμε δύο χρόνια κυβερνητικής ολιγωρίας και καθυστερήσεων.
Αυτή τη στιγμή, το έργο βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού. Οι υπηρεσίες και ο ανάδοχος τρέχουν να προλάβουν τη μάχη με το χρόνο, αφού κάθε ώρα είναι πλέον σημαντική, ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος απένταξης του έργου.
Και ο κ. Δέδες … ελπίζει στην καλοκαιρία για τους επόμενους μήνες του χειμώνα, ώστε να μην χαθεί το σημαντικό αυτό έργο».

Διαφήμιση
Διαφήμιση