HomeΚΡΗΤΗΑυγενάκης: «Ζητάμε από τους πολίτες να συμπορευθούμε σε μια προσπάθεια αναγέννησης της Πατρίδας μας»

Αυγενάκης: «Ζητάμε από τους πολίτες να συμπορευθούμε σε μια προσπάθεια αναγέννησης της Πατρίδας μας»

Σύσκεψη στη Διοικούσα Θεσσαλονίκης για τις δράσεις του Κόμματος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Γραμματέας ΠΕ ΝΔ – Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης προέδρευσε της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου, στα γραφεία της Διοικούσας Επιτροπής Θεσσαλονίκης με θέμα τον καλύτερο συντονισμό των εκδηλώσεων – δράσεων της ΝΔ στο πλαίσιο της 83ης ΔΕΘ.

Στο πλαίσιο της σύσκεψης, ο κ. Αυγενάκης δήλωσε: «Η ομιλία του κ. Τσίπρα στη φετινή ΔΕΘ αποτέλεσε τον επιθανάτιο ρόγχο μιας κυβέρνησης σε αποδρομή. Μιας κυβέρνησης που εμπορεύεται κυνικά την ελπίδα με κενές υποσχέσεις και αποφεύγει πάσει θυσία τις ευθύνες της, αλλά και τους ιδίους τους πολίτες. Μιας κυβέρνησης που κατάφερε να μετατρέψει την γιορτή της ΔΕΘ, στο γκρίζο σκηνικό μιας αστυνομοκρατούμενης πόλης».

Αναφερόμενος στις προγραμματισμένες δράσεις της ΝΔ στο νομό Θεσσαλονίκης ο Γραμματέας του Κόμματος, σημείωσε: «Από σήμερα, όμως, το σκηνικό αλλάζει, καθώς μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την κεντρική ομιλία του Προέδρου μας το ερχόμενο Σάββατο, όπου οι πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν αναλυτικά το πρόγραμμά μας για την Ελλάδα που πραγματικά αξίζουμε.
Μέχρι τότε συνεχίζουμε το πρόγραμμά μας, που περιλαμβάνει πάνω από 250 στενευμένες επισκέψεις και συναντήσεις από 150 κλιμάκια στελεχών σε όλους τους νομούς της Β. Ελλάδας. Συνεχίζουμε με τις 13 μεγάλες εκδηλώσεις των Γραμματειών στο νομό Θεσσαλονίκης, όπου θα μιλήσουν πάνω από 100 ομιλητές για πληθώρα θεματικών.
Δίνουμε προτεραιότητα στα πραγματικά προβλήματα και τις ανάγκες της κοινωνίας και σχεδιάζουμε μαζί της την επόμενη ημέρα. Ζητάμε από τους πολίτες να συμπορευθούμε σε μια προσπάθεια αναγέννησης της Πατρίδας μας με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Θεσσαλονίκης της ΝΔ, οι Βουλευτές του νομού Θεσσαλονίκης, οι Πρόεδροι των ΝΟΔΕ του νομού, μέλη της Πολιτικής Επιτροπής και τοπικά στελέχη.

Η παρουσία της ΝΔ στη φετινή ΔΕΘ αποτυπώνεται με ένα δεκαήμερο πρόγραμμα εκδηλώσεων – δράσεων που λαμβάνουν χώρα σε όλους τους νομούς της Βόρειας Ελλάδας με κορύφωση την ομιλία του Προέδρου της ΝΔ κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, το Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης», στις 8:00μ.μ..

Διαφήμιση
Διαφήμιση