HomeHL-9Θα τις βοηθούσαν να βγουν παράνομα από τη χώρα

Θα τις βοηθούσαν να βγουν παράνομα από τη χώρα

Τέσσερις συλλήψεις στο αεροδρόμιο Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνόδευσαν δύο νεαρές γυναίκες στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου προκειμένου να τις βοηθήσουν να εγκαταλείψουν παράνομα τη χώρα με τη χρήση πλαστών διαβατηρίων, ωστόσο έγιναν αντιληπτοί και συνελήφθησαν.

Πιο συγκεκριμένα, χθες στο αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης» του Ηρακλείου συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Αερολιμένα δύο αλλοδαποί ηλικίας 28 και 35 χρόνων αντίστοιχα για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα και πλαστογραφία. Επιπλέον, συνελήφθησαν και οι δύο νεαρές γυναίκες, επίσης αλλοδαπές για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Αρχικά, ο 28χρονος συλληφθείς συνόδευσε μια 20χρονη κοπέλα στον έλεγχο διαβατηρίων, η οποία επέδειξε στους αστυνομικούς διαβατήριο που υποτίθεται ότι είχε εκδοθεί από τις αρμόδιες αρχές της Σουηδίας προκειμένου να ταξιδέψουν με προορισμό αεροδρόμιο της σκανδιναβικής χώρας.

Λίγο αργότερα, στον χώρο του ελέγχου διαβατηρίου εμφανίστηκε και ο 35χρονος ο οποίος συνόδευε την 22χρονη συλληφθείσα, η οποία ήταν εφοδιασμένη με πλαστό ιρακινό διαβατήριο, έχοντας στόχο να επιβιβαστεί επίσης στην πτήση που είχε προορισμό τη Σουηδία.

Τα πλαστά διαβατήρια έγιναν αμέσως αντιληπτά και κατασχέθηκαν ενώ συνελήφθησαν και οι τέσσερις αλλοδαποί σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία. Στη συνέχεια οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση