HomeHL-Sports«Καθάρισε» σε επτά λεπτά ο ΟΦΗ

«Καθάρισε» σε επτά λεπτά ο ΟΦΗ

Κέρδισε... φιλικά τον Πλατανιά με 2-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τη φιλική νίκη με 2-0 επί του Πλατανιά πήρε την Κυριακή  ο ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ», εκμεταλλευόμενος έτσι τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής.

Μόλις στο 4′ ο Αραβίδης έχασε καλή ευκαιρία, καθώς έπιασε το σουτ και υποχρέωσε σε δύσκολη επέμβαση τον Γκοτ, ενώ στο 16′ ο Παπαστεριανός βρέθηκε στο σημείο του πέναλτι, αλλά δεν ήταν καθόλου καλό το σουτ που επιχείρησε.

Οι Χανιώτες φάνηκαν απειλητικοί στο 33ο λεπτό, με τον Κόρτσταμ να πιάνει την κεφαλιά και τον Σωτηρίου να μπλοκάρει, για να ακολουθήσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα δίχως ιδιαίτερες φάσεις.

Εντέλει, οι «ασπρόμαυροι» άνοιξαν το σκορ στο 70′, όταν ο Σάσι σούταρε, η μπάλα κόντραρε στα σώματα παικτών των φιλοξενούμενων και ο Κυριακίδης βρήκε δίχτυα με νέο σουτ.

Επτά λεπτά αργότερα ο Νέιρα αξιοποίησε με καρφωτή κεφαλιά τη σέντρα του Μπολάκη, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

ΟΦΗ (Nίκος Παπαδόπουλος): Σωτηρίου (65′ Στρέζος), Νάστος, Ντίνας (46′ Νέιρα), Κουτσιανικούλης (46′ Πλατέλλας), Κυριακίδης, Αραβίδης (65′ Βουό), Παπαστεριανός (65′ Μπολάκης), Κομεσίδης, Σάσι (82′ Nοικοκυράκης), Κοροβέσης (46′ Κοιλιάρας), Ποτουρίδης.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Πάουλο Κάμπος): Γκοτ (54′ Σικαλιάς), Kόρτσταμ, Καραγκούνης (85′ Σμυρλάκης), Μπιανκόνι, Πουρτζιτίδης (85′ Παπανικολάου), Mίνγκας, Μάικιτς (54′ Ποζατζίδης Στ.), Τσαμούρης (75′ Αμαραντίδης), Σάαντο, Nίλι, Bουκελάτος (46′ Ποζατζίδης Χαρ.).

Διαφήμιση
Διαφήμιση