HomeHL-SportsΜίκαελ Σκίμπε: «Έπαιξαν όσοι πάνε καλά με τις ομάδες τους»

Μίκαελ Σκίμπε: «Έπαιξαν όσοι πάνε καλά με τις ομάδες τους»

Ο Μίκαελ Σκίμπε τόνισε σε δηλώσεις του μετά το ματς με τη Εσθονία πως πήραν φανέλα βασικού παίκτες που έχουν ρυθμό με τις ομάδες τους ενώ εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη νίκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Μίκαελ Σκίμπε τόνισε ότι οι εκπλήξεις που είχε στην εντεκάδα οφείλονται στο γεγονός ότι πρόκειται για παίκτες οι οποίοι έχουν ρυθμό με τις ομάδες τους και τα πάνε πολύ καλά και ήθελε να δώσει σε αυτούς την ευκαιρία να παίξουν και στην Εθνική. Αναλυτικά όσα είπε ο Γερμανός τεχνικός στο Epsilon TV:

«Ήταν ένα πολύ καλό ξεκίνημα για την ομάδα και είμαι ευχαριστημένος. Στο πρώτο 25λεπτο είχαμε τον έλεγχο σημειώσαμε ένα πολύ ωραίο γκολ, αλλά μετά φάνηκε να χάνουμε τον έλεγχο όχι όμως πραγματικά γιατί ήταν επιθέσεις με μεγάλες μπαλιές. Ωστόσο πιστεύω θα έπρεπε να έχουμε κερδίσει με 2-3 γκολ.

Είμαι πολύ χαρούμενος με τούς παίκτες μου. Πολλοί παίκτες που έπαιξαν σήμερα τα πάνε πολύ καλά με τις ομάδες τους τελευταία και αποφασίσαμε να τους χρησιμοποιήσουμε. Επιθετικά ήμασταν πολύ δημιουργικοί και είχαμε 4-5 πολύ καλές ευκαιρίες οπότε συνολικά είμαι ικανοποιημένος.»

Διαφήμιση
Διαφήμιση