4Ένα μνημόσυνο όπως εκείνη θα ήθελε διοργανώνουν, τα μέλη του Παγκρήτιου Ομίλου Διάσχισης κι Εξερεύνησης Φαραγγιών (ΠΟΕΦ) για την 31χρονη νηπιαγωγό Κάλλια Μηλιαρά που βρήκε τραγικό θάνατο στο φαράγγι του Αμπά.

Για τη μνήμη της Κάλλιας οι φίλοι της θα  κατέβουν το φαράγγι Παναγιά την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου με ελεύθερη συμμέτοχη.

Με ανακοίνωση του ο ΠΟΕΦ αναφέρει:

«Στο χώρο των άβατων φαραγγιών που επιλέξαμε να δραστηριοποιηθούμε δημιουργείται ένας άρρηκτος δεσμός με τον συνοδοιπόρο σου. Είναι ο άνθρωπος ο πιο κοντινός σου, είναι ο αδελφός σου, αυτός που θα του εμπιστευτείς τη ζωή σου το πιο πολύτιμο αγαθό που σου δόθηκε. Γνωρίζεις τον άλλο μέσα από το βάθος της ψυχής του, σου ξεδιπλώνονται όλες οι πτυχές του χαρακτήρα του, είναι παιδί σου και είσαι δικό του παιδί.
Η Κάλλια ήταν ένας από τους ανθρώπους που μοιραστήκαμε μαζί της μοναδικές εμπειρίες αδρεναλίνης και δράσης. Μεγάλες συγκινήσεις, στιγμές αγωνίας, κλάματος, φόβου, χαράς, ενθουσιασμού. Πολλές φορές μαλώσαμε μα σε λίγα λεπτά ξανά αγαπηθήκαμε .Η ανάγκη και οι απαιτήσεις των συνθηκών μας έβαζαν πάντα σε μεγάλη συναισθηματική φόρτιση. Μοιραστήκαμε πολλές στιγμές απίστευτα δυνατές που δεν μπορούν να σβηστούν από τη μνήμη μας.

2
Δεν μπορούμε να πιστέψουμε αυτό που έγινε. Συλλυπούμαστε την οικογένεια και τους φίλους της Κάλλιας.
Αφιερωμένο στη μνήμη της Κάλλιας θα γίνει κατάβαση του φαραγγιού Παναγιά την Κυριακή 9/9/18 με ελεύθερη συμμέτοχη από οποιονδήποτε θέλει, από μέλη του Π.Ο.Ε.Φ., από παλιά μέλη, από μη μέλη, από φίλους, ή από όποιον θέλει να συμμετέχει. Ένα μνημόσυνο που για όσους πραγματικά την γνώριζαν ξέρουν ότι σίγουρα θα ήθελε εκείνη.
Η συνάντηση θα γίνει στις 10 το πρωί στο εκκλησάκι της Παναγιάς της Κεραλιμανιώτισσας.»

Η άτυχη Κάλλια εργαζόταν ως νηπιαγωγός σε σχολείο της πόλης και αγαπούσε πολύ τις αναρριχήσεις και τις πεζοπορίες στα φαράγγια.Οι άνθρωποι της ΠΟΕΦ ανάρτησαν φωτογραφίες της από πεζοπορίες και εξερευνήσεις Φαραγγιών που είχε λάβει μέρος.

 

Υπενθυμίζεται ότι η άτυχη κοπέλα άφησε την τελευταία της πνοή την περασμένη Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου, μετά από πτώση στο φαράγγι του Αμπά στην απόληξη των Αστερουσίων Ορέων κατά την διάρκεια πεζοπορίας.
Η επιχείρηση ανάσυρσης της σορού της ήταν δύσκολη και πολύωρη ενώ κατά την διάρκειά της τραυματίστηκε ένας πυροσβέστης ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για ράμματα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση