HomeHL-9Συναγερμός για γυναίκα που κινδύνευε στην θάλασσα

Συναγερμός για γυναίκα που κινδύνευε στην θάλασσα

Η ίδια δεν θέλησε αρχικά να δεχθεί καμία βοήθεια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αναστάτωση προκλήθηκε χθες το βράδυ στην θαλάσσια περιοχή του Πλακιά και συγκεκριμένα στο Αμμούδι, όταν λουόμενοι έσπευσαν να βοηθήσουν μια 44χρονη που κινδύνευε στη θάλασσα, χωρίς ωστόσο η ίδια να επιθυμεί να δεχτεί βοήθεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του goodnet.gr, ο Λιμενικός Σταθμός Αγίας Γαλήνης ενημερώθηκε από λουόμενους πως δύο άτομα κινδύνευαν στην θαλάσσια περιοχή. Άμεσα έσπευσαν ιδιωτικά σκάφη αλλά και σκάφος του Λιμενικού Σταθμού που εντόπισαν τους δύο άνδρες και συγκεκριμένα ένα Γερμανό και έναν Έλληνα. Ωστόσο, οι άνδρες του Λιμενικού ενημερώθηκαν από τα δύο άτομα πως είχαν σπεύσει προκειμένου να βοηθήσουν μια γυναίκα καθώς θεώρησαν ότι κινδύνευσε , ωστόσο οι προσπάθειές τους να τη βγάλουν από το νερό απέβησαν άκαρπες, καθώς σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η ίδια δεν τους άφηνε να την προσεγγίσουν.

Λίγο αργότερα, τα σκάφη που έσπευσαν  στην περιοχή εντόπισαν την 44χρονη και έπειτα από αρκετή ώρα, καθώς η ίδια δεν θέλησε αρχικά να δεχτεί  βοήθεια,  κατάφεραν να την προσεγγίσουν και να την επιβιβάσουν στο σκάφος.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στον Πλακιά και από εκεί στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση