HomeΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑΞεχειλίζουν τα… σκουπίδια σε πάρκινγκ του Ηρακλείου

Ξεχειλίζουν τα… σκουπίδια σε πάρκινγκ του Ηρακλείου

Τι καταγγέλλει μία δημότης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Ξεχειλίζουν» τα σκουπίδια σε πάρκινγκ του Ηρακλείου με την δημοτική αρχή – όπως καταγγέλλει μία δημότης – να προχωράει στην αποκομιδή απορριμμάτων μόνο μετά από… δημοσίευση στα ΜΜΕ.

Όπως καταγγέλλει η Καλλιόπη Μαραβελάκη στο πάρκινγκ αυτοκινήτων που βρίσκεται στην τάφρο των ενετικών τειχών τα καλαθάκια των αχρήστων είναι πλημμυρισμένο με σκουπίδια. Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και την 1η Αυγούστου και όταν δημοσιεύθηκε το θέμα ο δήμος προχώρησε στην αποκομιδή των απορριμμάτων.

Από τότε, όπως αναφέρει η κ. Μαραβελάκη, δεν έχει γίνει καμία άλλη ενέργεια με αποτέλεσμα τόσο τα καλαθάκια όσο και ο γύρω χώρος να έχουν μετατραπεί σε… σκουπιδότοπο.

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

Η εικόνα της 1ης Αυγούστου του 2018.
Η εικόνα της 1ης Αυγούστου του 2018.

Τι καταγγέλλει η κ. Μαραβελάκη:

«Το δις (τρις, τετράκις, πεντάκις… εκατοντάκις κτλ) εξαμαρτείν ουκ ανδρός πολιτικού σοφού. Αυτό το πάρκινγκ αυτοκινήτων στην τάφρο των Ενετικών Τειχών μάλλον είναι στο πρόγραμμα του δήμου Ηρακλείου να μην καθαρίζεται από τα απορρίμματα. Δεν μπορεί να συμβαίνει κάτι άλλο. Η πρώτη φωτογραφία είναι από την δημοσίευσή μας την 1η Αυγούστου του 2018, τότε που δεν είχε γίνει αποκομιδή σκουπιδιών από τα καλαθάκια του πάρκινγκ πάνω από δύο μήνες. Η δημοσίευση του θέματος έφερε το καθάρισμά τους σε λίγες ώρες μέσα. Σήμερα, 36 ημέρεςμ ετά, τα καλαθάκια είναι ξέχειλα από σκουπίδια ξανά, γιατί όλο αυτό το διάστημα κανείς από το δήμο Ηρακλείου δεν ξανασχολήθηκε με το άδεισμά τους. Αν είναι στο δήμο Ηρακλείου να καθαρίζουν οι δημοτικοί χώροι μόνο μετά από την δημοσιοποίηση θεμάτων, να μας το πείτε ώστε να κάνουμε την δημοσιοποίηση πρόγραμμα και καθήκον»!

skoypidia2 skoypidia1

Διαφήμιση
Διαφήμιση