HomeΟΙΚΟΝΟΜΙΑΝέα ηλεκτρονική πλατφόρμα σε λειτουργία από τον ΕΦΚΑ

Νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα σε λειτουργία από τον ΕΦΚΑ

Αναβαθμισμένη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τον επίσημο ιστότοπό του ανανέωσε και αναβάθμισε η διοίκηση του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ), δημιουργώντας ένα σύγχρονο εργαλείο τόσο σε επίπεδο σχεδιασμού όσο και υποδομής.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του Φορέα, η νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΕΦΚΑ εστιάζει στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες, στο σύνολο των οποίων οι χρήστες έχουν πρόσβαση με μία είσοδο, ενώ το φιλικό περιβάλλον της διευκολύνει την περιήγηση στο πληροφοριακό υλικό των υπηρεσιών τού Φορέα.

Ο ιστότοπος είναι σχεδιασμένος, ώστε να «ανταποκρίνεται» σε κάθε οθόνη υπολογιστή, κινητού ή ταμπλέτας και σε κάθε browser, βελτιώνοντας ακόμα περισσότερο τη χρηστικότητα και την αποτελεσματικότητά του.

«Καθώς ο ιστότοπος του ΕΦΚΑ αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο, ως η κύρια πηγή εξυπηρέτησης (ολοκληρωμένη πλατφόρμα παροχής ηλεκτρονικών υπηρεσιών) και πληροφόρησης (πλήρης πάροχος υλικού ενημερωτικού χαρακτήρα), οι δράσεις που πραγματοποιήθηκαν, συνάδουν με τη βασική προτεραιότητα του Φορέα που είναι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών και η διευκόλυνση των πολιτών με ψηφιακά μέσα, αντανακλώντας το σύγχρονο πρόσωπο του ΕΦΚΑ» σημειώνεται στην ανακοίνωση.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση