HomeHL-9Και δεύτερος μεγαλοπρεπής γάμος… Μπόλιγουντ στην Ελούντα (φωτο)

Και δεύτερος μεγαλοπρεπής γάμος… Μπόλιγουντ στην Ελούντα (φωτο)

Οι καλεσμένοι ήταν περισσότεροι από 100

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένας ακόμα μεγαλοπρεπής γάμος Ινδών έγινε στην Ελούντα, αυτή τη φορά στο πολυτελές Elounda Peninsula All Suite Hotel. Όπως και ο γάμος της περασμένης Κυριακής στο Blue Palace, έτσι και αυτός έγινε με τον παραδοσιακό τρόπο της χώρας τους, με εικόνες που θύμιζαν Μπόλιγουντ!
1 2

Το ζευγάρι Bala, Ινδικής καταγωγής, διαμένει στην Αμερική. Οι καλεσμένοι ήταν περισσότεροι από 100 και ήρθαν από την Αμερική και άλλες χώρες του κόσμου για να παραβρεθούν στις τριήμερες γαμήλιες εκδηλώσεις που έγιναν στο Elounda Peninsula All-Suite Hotel και το Porto Elounda Golf & Spa Resort, σε ένα tailored made event (πάρτι ειδικά φτιαγμένο γι’ αυτούς) από την 30η Αυγούστου μέχρι την 4η Σεπτεμβρίου.
Το προγαμήλιο δείπνο έγινε στο Beach Area του Aglio & Olio και η γαμήλια τελετή στο Elounda Peninsula Terrace, με θέα το απέραντο γαλάζιο και τον κόλπο του Μεραμπέλλου. Ακολούθησε το γαμήλιο δείπνο και πάρτι στο παραθαλάσσιο εστιατόριο «Οδυσσέας» του Porto Elounda Golf & Spa Resort, με Ινδικούς χορούς και Μπόλιγουντ ατμόσφαιρα μέχρις αργά.

anatolh.com

Διαφήμιση
Διαφήμιση