HomeHL-GreeceΑίσιο τέλος στην περιπέτεια της 41χρονης αγνοούμενης

Αίσιο τέλος στην περιπέτεια της 41χρονης αγνοούμενης

Η 41χρονη χάθηκε το πρωί της 02/09/2018

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η περιπέτεια της 41χρονης Δήμητρας Τζεβελέκου έληξε, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν. Η κα Τζεβελέκου, είναι καλά στην υγεία της και βρίσκεται πλέον κοντά στα οικεία της πρόσωπα.

Η 41χρονη χάθηκε το πρωί της 02/09/2018, από το σπίτι της στην περιοχή του Βύρωνα Αττικής.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, μετά από αίτημα των συγγενών και με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας, ενεργοποίησε το SILVER ALERT, το μεσημέρι της 04/09/2018, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή της.

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Εθελοντικού Οργανισμού δέχθηκε, τα ξημερώματα της 05/09/2018 κλήση για την ανεύρεσή της. Η αγνοούμενη, βρέθηκε περιπλανώμενη στην περιοχή του Ζωγράφου, από πολίτες που είχαν δει το SILVER ALERT και την αναγνώρισαν. Πράγματι, η κα Τζεβελέκου βρέθηκε, είναι καλά και επέστρεψε στην οικογένειά της.

Η Γραμμή Ζωής, με το Silver Alert Hellas και την Εθνική γραμμή SOS «1065», με τη βοήθεια των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών κατορθώνει να κινητοποιεί την κοινωνία για να βρει τους συμπολίτες μας που αναζητούνται.

Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. Και αυτό, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν οι συνάνθρωποί μας που βρίσκονται σε κίνδυνο.

zougla.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση